rutina de îngrijire

Câți dintre voi urmați cu strictețe rutina de îngrijire? Ultima dată când am fost în București am trecut pe la biroul unui prieten care de regulă are un stil clasic. La un moment dat scoate ceva din buzunar și-l trece prin păr. Era de fapt un pieptene de păr pliabil. Nu am mai observat bărbații care să poarte așa ceva de foarte mulți ani. Din păcate nu mai țin minte de unde și l-a procurat și de cât timp îl poartă, dar mi-a rămas întipărit în memorie. 

Trăim în vremuri în care totul se mișcă rapid iar majoritatea nu putem ține pasul cu aceste schimbări. Din acest motiv unele persoane precum cea despre care ți-am făcut introducerea apreciază lucrurile simple și frumoase. Pentru amatorii de astfel de lucruri am găsit câteva astfel de accesorii. 

Accesorii care îți vor simplifica rutina de îngrijire

Pieptenele

Acesta poate fi pliabil, mic sau de dimensiuni normale. În principiu dacă ai o coafură care necesită atenție permanentă varianta pliabilă ar fi cea mai la îndemână. 

Accesorii care îți vor simplifica rutina de îngrijire

Varianta normală o consider că e prea mare și alternativa e ca și cea de sus, dar fără mâner. Dacă e un pieptene pe care îl folosesc doar acasă aș merge pe varianta normală, dacă am nevoie de el în permanență atunci ultimele două variante. Depinde de tine dacă te descurci cu sau fără mâner. Există și varianta de pieptene și pentru barbă.

Peria pentru barbă

Evident este un accesoriu destinat purtătorilor de barbă pe care îl vor folosi doar acasă. Și aici opțiunile sunt mai multe de la firele utilizate pentru perie, cât de moi sau dure sunt. În plus, intervine și forma ei. Adică alegi o variantă ovală sau una cu mâner. O perie te ajută să înlături firele de barbă căzute, dar și pentru a o aranja oferindu-i un aspect și o formă plăcută. 

Accesorii care îți vor simplifica rutina de îngrijire
Accesorii pentru rutina de îngrijire

 Accesorii pentru bărbierit

suport pentru pamatuf kent vsb9 cromat

Pentru cei care bărbieritul reprezintă un adevărat ritual îmi este greu să-mi imaginez fără un suport pentru pămătuf și o cană/bol de bărbierit. Personal îmi place suportul de mai jos, dar sunt variante pentru fiecare gust.

La fel și îl cazul bolul pentru bărbierit.

bol de barbierit din corn de taur parker

Dacă ai prieteni cu barbă sau pun mare accent pe bărbierit cu siguranță vor duce rutina de îngrijire la un alt nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *