Pantofii Vlad Alexandru

Pe Vlad Alexandru l-am introdus publicului masculin în luna aprilie, când am descris mai bine ceea ce face și cum a început să facă pantofi la comandă. Ce mi-a plăcut cel mai mult la acest brand este că inițiatorul lui a muncit pentru a scoate produse de calitate la un preț cât mai bun.

Cum am comandat pantofii Vlad Alexandru

Eram foarte curios despre cum decurge o probă la pantofii lui Vlad Alexandru, și astfel am testat acest serviciu. Mai jos am descris în mare parte care au fost pașii.

Primul pas a fost să mă descalț pentru a lua măsura exactă. Mi-a zis că am un 41, când de fapt orice încălțăminte aș proba mi se potrivește 42 sau 43. Deci așteaptă-te și tu la același lucru.

Soseta_Editata - Copy

După ce am aflat mărimea mea exactă am trecut la alegerea modelelor. Am ales un model de loafers și un alt model în două tonuri diferite, pe care le poți vedea în următorul articol. Dar până a ajunge la acest pas am verificat câteva modele apropiate de ceea ce îmi doream. Pe lângă pantofii pe care îi găsești pe raft îți recomand să-i ceri să îți arate ce a mai făcut și pentru alți clienți. Astfel poți vedea diverse metode de personalizare sau poți vedea cum arată alte modele care nu sunt expuse.

Cum Am Comandat Pantofii Vlad Alexandru
Cum am comandat pantofii Vlad Alexandru

Astfel am văzut cum e lucrat modelul de mai sus, dar mi-am dorit ceva mai personalizat, și astfel l-am ales să fie în două tonuri.

Cum Am Comandat Pantofii Vlad Alexandru
Cum am comandat pantofii Vlad Alexandru

Am ajuns la a doua pereche. Am pus mâna pe acest penny loafer, dar m-a cuprins nostalgia când mi-am adus aminte de o pereche de tassel loafers pe care am avut-o în trecut. Așa că am mers pe un tassel loafer. Am ales exact aceeași nuanță ca și cea de mai jos. 

Un alt tip de personalizare pe care îl poți alege la Vlad Alexandru este tipul de talpă: care poate fi din piele normală, piele vopsită sau cu pingea. Bineînțeles, fiecare pantof realizat de Vlad Alexandru are talpa cusută cu ajutorul tehnologiei Goodyear Welted.

6
Cum am comandat pantofii Vlad Alexandru

Mai multe detalii despre pantofi voi oferi într-un viitor articol. Până atunci te invit să urmărești pagina de facebook sau să faci o vizită în showroom-ul Vlad Alexandru pentru pantofii pe care ți dorești sau să-l contactezi la telefon 0741 583 468.

Ce pantofi ai vrea să îți faci la comandă?

Foto: Dani Saracut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *