Cum ar fi dacă ai putea da RESET  într-o singură noapte?

Cine nu şi-ar dori să poată „programa” pielea astfel încât aceasta să se regenereze pe timpul nopţii? Un stil de viaţă intens, poluarea şi factorul urban obosesc tenul. De aceea, L’OCCITANE caută mereu noi combinaţii de substanţe active din plante care să ajute pielea să-și recapete aspectul sănătos și radiant.

Cum ar fi dacă ai putea da RESET într-o singură noapte?

Descoperă NOUL concentrat RESET de la L’OCCITANE!

Formula inovatoare a concentratului va ajuta pielea să se recupereze pe timpul nopţii, astfel că dimineața tenul va arăta mai tânăr, mai odihnit, mai neted, ca și cum ar fi resetat! Potrivit pentru orice ritual de îngrijire a feţei, orice tip de piele, orice vârstă şi poate fi folosit în orice anotimp!

Textura uimitoare a acestui nou produs constă într-o combinație de micro sfere de ulei esenţial de imortele într-un gel translucid care se topește într-un mod desăvârşit la contactul cu pielea. În plus, concentratul Reset mai conține extract de Gatuline, un activ natural cu un efect asemănător botox-ului, ce are o acţiune rapidă de netezire, și extract de maghiran, ce declanșează mecanismele de recuperare ale pielii pe timp de noapte.

Aplicat noapte după noapte, concentratul RESET oferă rezultate vizibile chiar de la prima utilizare, cu efecte demonstrate clinic prin 7 metode de testare, pe toate vârstele și toate tipurile de piele, pe plan internațional.

După o singură noapte* pielea este activată, cu aspect mai odihnit, mai proaspăt și mai luminos.

După 7 nopţi** pielea are o strălucire sănătoasă, arată mai odihnită, cu riduri și linii fine mai puțin vizibile.

După 28 nopţi*** pielea arată mai tânără, transformată & revitalizată, complet hidratată & fermă.

Se aplică zilnic pe pielea proaspăt curăţată, folosind buricele degetelor, din centrul feţei spre exterior. Pentru rezultate maxime, L’OCCITANE propune un ritual de noapte în trei paşi pentru o piele care radiază de sănătate: împrospătare – cu loțiunile și produsele de pregătire; refacere – cu NOUL concentrat RESET; completare – cu crema preferată de îngrijire.

Descoperă ritualul potrivit tenului tău! Vino în magazinele L’OCCITANE din toată țara sau în spațiile special amenajate din farmaciile Sensiblu selecționate. Afla detalii și pe: https://ro.loccitane.com/

*Test consumatori 2017 pe 31 femei

** Test consumatori 2017 pe 31 femei & 51 de femei

*** Test consumatori 2017 pe 31 femei & 115 femei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *