Hermes Lansează Terre D'Hermes Eau Intense Vetiver

Lăsați bărbatul să contempleze complexitatea naturii, în toată măiestria sa. Lăsați-l să exploreze lumea, începând de la obiectele care îl înconjoară. Lăsați-l să privească această lumină puternică asemenea unei lămpi eterne care iluminează universul. Lăsați pământul să i se dezvăluie precum un lucru simplu în comparație cu cercul vast descris de soare și lăsați-l să fie uluit de faptul că acest cerc vast nu este altceva decât un punct minuscul în relație cu bolta îmbrățișată de stelele care strălucesc pe firmament.

Dar dacă percepția noastră se oprește aici, lasă-ți imaginația să depășească limitele.”

Blaise Pascal, Cugetări

Hermes Terre D’Hermes eau intense vetiver

Atingerea TERRE dezvăluie noi orizonturi. Descoperă-i universul cu o privire proaspătă. Oferă un nou tip de putere semnăturii sale. Cu TERRE D’HERMES EAU INTENSE VÉTIVER, Christine Nagel oferă o expresie originală puterii TERRE. O intensitate născută dintr-un punct de vedere diferit, al unui teritoriu încă neexplorat al TERRE, pe care parfumierul l-a iluminat.

Privind cu admirație TERRE, precum un creator fascinat de misterul mișcării, Christine Nagel a observat TERRE,  a examinat TERRE din fiecare unghi, cu dorința de a-i descoperi cele mai intime mecanisme. Apoi, ea l-a descompus, ingredient cu ingredient,  înainte de a-l reasambla, de a-i rearanja câteva componente și de a dezvălui altele.

Vetiverul, încapsulat în TERRE încă de la început, reprezintă punctul culminant al acestei noi compoziții. Cald, senzual și viguros, înflorește încă de la primele note, fiind potențat de lumina puternică a soarelui.

Piperul negru, alt element al TERRE, s-a transformat în piper Sichuan: o nuanță luminoasă de verde, cu nuanțe citrice, învigorează formula și permite ingredientelor să se îmbine unele cu altele. Bergamota oranj, regina hesperidelor, culeasă într-un mod special înainte de a ajunge la  maturitate oferă o calitate surprinzător de radicală și de îndrăzneață.

Prin această reconstrucție, echilibrul original al Terre, lemnos și mineral devine lemnos și vegetal.

Intervine o schimbare.

Orizontul strălucește.

O stea răsare.

Bărbații sunt atrași către un nou Terre.

Această energie primară, vitală conținută de flaconul original, se înalță către capacul îmbrăcat într-o nuanță deschisă de maro a pielii încălzite de lumina soarelui.

TERRE  D’HERMÈS EAU INTENSE VÉTIVER  este disponibil în parfumerii . 390lei 50ml EDP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *