The Distinguished Gentleman’s Ride București 2018

The Distinguished Gentlemans Ride București (DGR), eventul caritabil care reprezintă lupta împotriva bolilor masculine se va desfășura (sub forma unei plimbări), pe data de 30 septembrie în București.

Ride-ul va decurge concomitent în aproape 650 de orașe din întreaga lume. Vor participa peste 120.000 de rideri iar ținta pentru strângerea de fonduri este de 6 milioane USD. Până acum s-a reușit colectarea a peste 3 milioane de dolari. Donațiile sunt adresate luptei împotriva cancerului de prostată și a bolilor mintale.

The Distinguished Gentlemans Ride București 2018

Cu ocazia DGR se dorește conștientizarea acestor boli și prevenirea lor printr-un îndemn la consultații medicale periodice. Sunt maladii conexe iar rata de creștere este îngrijorătoare – 3 din 4 sinucigași sunt bărbați, 510.000 de bărbați se sinucid zilnic la nivel global, mai exact 1 persoana/ minut.

Acest fenomen dorește și schimbarea în bine a percepției negative asupra motocicliștilor, iar faptul că un “ride” ca acesta se derulează de fiecare dată într-un mod elegant, responsabil și de bun simț este mai apreciat de către public, participanți în trafic, Poliție și de către privitori.

Ediția București de anul acesta ia un curs surprinzător de bun – vor participa aproximativ 170 de domni și doamne motocicliști ferchezuiți. Ne bucură că acest spirit nobil, caritabil, este transmis si copiilor, care însoțesc părinții la fiecare ediție.

Vor lua parte unele dintre cele mai frumoase și elegante motociclete pe un traseu mai lung și mai pitoresc, in afara orașului. De reținut este că motociclete agreate la DGR sunt cele din zonele retro, neo retro, custom, scutere retro, pentru a se menține spiritul inițial de la care a pornit această acțiune. Anul acesta, coloana moto va fi condusă de noul Triumph Bobber Black Edition. Fiecare proprietar își va scoate la lumină motocicleta de colecție – câteva din cele anunțate: Triumph Steve McQueen, Jawa Senna, Harley-Davidson vintage, etc. Totodată, constructorii autohtoni de motociclete custom vor profita de oportunitate ca să își etaleze ultimele creații – de la café racere, la scramblere, trackstere și alte proiecte mai greu de definit.

La final, participanții care au colectat cele mai multe fonduri vor fi premiați, în semn de respect, de către partenerii locali: MotoBoom, Galt (importator Zenith), si Asfalt Uscat.ro.

*De menționat ar fi că oricine poate susține această luptă, fără să fie motociclist sau să participe la ride – este un gest făcut pentru tații, unchii, bunicii și copiii noștri.

– Acest fenomen este în creștere de la an la an, iar participanții își dau silința să colecteze fonduri pentru cauză, de unde și cresterea progresivă de la o ediție la alta.

Încă din 2016, DGR București și-a găsit locul în clipul oficial global DGR printre marile orașe ale lumii. La capitolele fonduri strânse și număr de participanți am reușit să fim înaintea Rusiei, a mai multor țări asiatice și din Balcani si s-a dat lumii întregi un exemplu de bună organizare, spirit caritabil si eleganță din partea unei țări mici.

In concluzie, se dorește mediatizarea, cultivarea spiritului caritabil și social, susținerea unei cauze nobile de talie mondială și schimbarea percepției negative asupra motocicliștilor.

Toate datele de înscriere, donare și detaliile despre DGR 2018 pot fi accesate pe site: www.gentlemansride.com/rides/romania/bucharest .

Să ne vedem cu bine pe 30 septembrie 2018 la The Distinguished Gentleman’s Ride București

Ride dapper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *