Donald Trump

Donald Trump și-a lansat un parfum prin 2004 dacă nu mă înșel și nu înțeleg de ce a facut-o. Crezi că ai te-ai da cu așa ceva?

Related Posts

14 thoughts on “Donald Trump – cum miroase succesul?

 1. Antonio spune:

  Cel mai probabil nu …

 2. bycu spune:

  depinde cum miroase..

 3. Ardelean Bogdan spune:

  si’a lansat un parfum pt. ca poate

 4. Dan spune:

  conteaza si cum miroase :)

 5. verger spune:

  Si totusi, care e problema cu parfumul?

 6. Antonio spune:

  @Verger
  Problema nu e legata de parfum in sine, parfum care poate miroase foarte ok. Ideea este, din punctul meu de vedere, ca Donald Trump este un brand intr-un alt domeniu business-ului, nu in domeniul stilului. O comparatie ar fi produsele Porsche, care se incearca a fi vandute prin relationarea cu un brand traditional din alt domeniu, dar care nu au o traditie proprie a lor.

 7. Verger spune:

  Multe branduri s-au axat sau reaxat spre diverse domenii, cum ar fi David Beckham -lenjerie intima+parfum-si are un succes destul de mare.
  Mie singurele „blasfemii” daca le pot numi asa , sunt ceasuri ale unor producatori de haine, mi-e sila cand vad ceasuri Armani sau D&G, eu fiind un mare iubitor de ceasuri.Nu inteleg de ce lumea prefera un Armani cand probabil la aceeasi bani si-ar lua un Longines.

 8. Laci spune:

  @Verger Raspunsul il stii si tu. Pentru ca este Armani.

 9. Apologetx spune:

  e cumva din transpiratia sau lacrimile lui?:)

  1. Laci Nagy spune:

   @Apologetx Depinde din punctul fiecaruia de vedere.

 10. MamicaMea.ro spune:

  Ce femeie ar vrea sa simta mirosul unui mos, Donald Trump este un mos, fiecare femeie viseaza la un barbat in puterea varstei viril. Pe ala care il pentru bani nu conteaza cum miroase si ce varsta are

 11. Andrei Roman spune:

  Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: romanioanandrei@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *