helanca în pantaloni

Probabil ai observat în mai multe fotografii helanca introdusă în pantaloni și nu înțelegi de ce se poartă așa. Pe lângă această variantă o mai avem pe cea tradițională în care maleta se poartă peste pantaloni. Astfel am creat acest material pentru a dezbate pe larg cele două opțiuni.

Personal îmi place să port tricou, cămașa, diverse bluze polo, rugby și maleta în pantaloni. Din punctul meu de vedere aduce un plus de formalitate în ținută când porți o piesă casual introdusă în pantaloni. Similar ca în cazul cămășii. Dacă purtăm cămașa pe afară avem o ținută casual, dacă o purtăm în pantaloni avem un plus de formalitate. Ținuta arată mai îngrijită și nu-mi place să fiu cu burta pe afară când îmi ridic mâinile sau fac diverse mișcări.

Helanca in pantaloni
helanca în pantaloni

Cum porți helanca în pantaloni sau peste?

Un alt motiv pentru care vei observa helanca în pantaloni este deoarece anumiți bărbați doresc să accentueze linia naturală a taliei pantalonilor. Sau să pună în evidență un anumit detaliu al taliei pantalonilor mai ales dacă sunt făcuți la comandă. Mai avem și varianta dacă vrei să pară că ai picioare mai lungi.

Dacă vrei să porți helanca în pantaloni trebuie să mai ți cont de lungimea și grosimea materialului. De exemplu dacă e prea scurtă va arată aiurea purtată peste pantaloni. Un material foarte gros introdus în pantaloni nu este estetic. Trebuie să găsești echilibrul în funcție de cum arată piesa.

Mai există posibilitatea ca helanca să fie mai largă și în această situație dacă e introdusă în pantaloni va masca excesul de material și va sta pe corp. Același principiu se aplică și atunci când porți cămașă.

Helanca peste pantaloni

Până la urmă tu ești cel care decide în ce mod să poarte helanca. Din punctul meu de vedere nicio variantă nu este greșită.

Care sunt argumentele tale?

Foto: Fred

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *