De Ce Noi

Dacă ai dubii în privința titlului, ei bine, să nu ai. Nu este o întrebare și totuși, răspunsul este cât se poate de rudimentar – pentru că nimeni altcineva.

De ce noi

Fiecare bărbat are o viziune, sau cel puțin ar trebui să aibă una. Unii țintesc spre bani, alții spre faimă, dar mai mult ca sigur le scapă ceva. Ceea ce eu, tu, noi și oricine altcineva care înțelege scopul acestei comunități, trebuie să conștientizeze că banii, alături de celelalte elemente,  sunt doar o unealtă, un mijloc, un intermediar către pariul suprem spre care trebuie să aspirăm cu fiecare bătaie a inimii – evident, mă refer la libertate.

De ce noi. Pentru că este datoria noastră să ne răzbunăm pe mediocritatea în care societatea încearcă să ne târască. Îți privești viața și ceea ce ai produs. Este tot ceea ce îți dorești în momentul acesta? Îți trăiești visul și acționezi doar pe baza deciziilor tale? Dacă răspunsul la aceste întrebări este negativ, atunci îți interzic să devii confortabil în timp ce citești.

De ce noi. Pentru că avem atât de multe resurse în interiorul nostru care așteaptă să fie puse la muncă în atingerea scopului. Istoria este cel mai potrivit exemplu care ne arată de ce este capabil un om care are o idee, o viziune și o ambiție de fier, iar cel mai mare păcat pe care acesta poate să îl facă este să lase aceste resurse să se stingă încet în anonimat, odată cu viața sa.

Cu toții am auzit povești cu oameni care nu au avut nimic și și-au depășit condiția sau cu oameni care au pierdut totul și în loc să caute să arunce vina pe ghinion, viață sau karma, și-au reconstruit visul de la zero. Morala aici este că acestea nu sunt doar povești, ci fapte, iar prezența ta aici, pe acest site, îmi dă de înțeles că vrei să înveți, să evoluezi și să te apropii cu încă un pas de țelul tău.

Munca îti va ocupa o mare parte din timp. Prin urmare, nu îți permiți să te scoli dimineața să te duci la un job pe care îl urăști doar ca să primești un salariu. Nu îți permiți să lași viața să treacă fără să vezi care sunt limitele și adevăratul tău potențial pentru că în caz contrar, rezultatul este devastator – o să fii plin de regrete, iar regretul,  este mai dureros decât frica pe care o resimți atunci când îți urmărești visul.

Poate îți vei pune întrebarea pe parcursul drumului cum vei ști dacă misiunea ta s-a încheiat. Dacă mai respiri, înseamnă că nu s-a încheiat.

sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *