Descoperă Produsele Zetea

Produsele ZETEA au o tradiție de peste 100 de ani care de-a lungul anilor au reușit să ne ofere produse cât mai variante.

ZETEA a dezvoltat sistemul inovativ prin trecerea la tripla distilare, la cazane cu foc direct, de tip alambic cu sistem de deflegmare simplă care a dus la creșterea calității produsului oferindu-i o particularitate și o amprentă proprie. Iar această metodă a fost denumită ulterior metoda ZETEA.

Distilatele sunt puse la maturat în butoaie de ștejar. Sticlele/ambalajele folosite în care se pune materia primă sunt realizate la o fabrică din zonă. După ce se introduce distilatul în sticlă și se pune dopul, se sigilează prin intermediul “pecetei pe sticlă”

Atât ambalajul, precum și conținutul este unul premium, ceea ce le face ideale pentru cadouri sau consum propriu. Iar în acești ani ZETEA au creat o varietate bogată de produse în funcție de bugetul și preferințele fiecăruia.

Ca orice produs procesat nu-și păstrează caracteristicile inițiale. Prin procesele de distilare sau tripla distilare cum se face la ZETEA se elimină produs nedorit, dar se pierd și anumite caracteristici pe care nu ai vrea să se elimine în totalitate. În mod general este partea aromatică cea care se pierde, dar asta înseamnă că este un produs 100% natural la care nu s-au adăugat alte substanțe pentru a amplifica anumit gust sau miros.

Care sunt produsele ZETEA

Produsele lor sunt împărțite în următoarele categorii:

Pălincă

Pe care le vei găsi în următoarele sortimente: gutui, caise, coacăze, cireșe, mere, pere, struguri, vișine,

Țuică

Unul dintre produsele cele mai vândute de la ZETEA care vine la diverse gramaje și ambalaje.

Lichior

Lichiorurile conțin trei ingrediente naturale: extract de fruct, miere de albine și țuică ZETEA. Gama lor de lichioruri este compusă din lichior de pere, prune, afine și coacăze. Iar concentrația lor alcoolica este intre 21% -31% ceea ce le face ideale atât pentru bărbați precum și pentru femei.

Praline

Pralinele Zetea Cu Lichior

Aceste praline care fac parte dintre produsele ZETEA au fost lansate în 2015 împreună cu un producător de ciocolată sunt 100 % naturale. Important de reținut e că ZETEA a lansat primele praline cu pălincă din România. De exemplu lichiorul Silvoriu conține țuica ZETEA, extract de prune și miere de albine. Iar din acest lichior se face una dintre cremele care va ajunge în pralinele ZETEA.

Miniaturi

Vei găsi toate produsele de mai sus sub formă de miniatură. Astfel, vei avea ocazia să deguști produsele lor.

Produsele ZETEA de colecție

Crai Nou Zetea

Mini bar Zetea, Crai Nou, Baston Zetea, Vinars

Diverse distilate

Care dintre produsele ZETEA îți plac cel mai mult? Acestea se pot găsi la magazinul online ZETEA.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *