Despre Albirea Dinților Și Punctele Negre

Tratamentul de albire dentară este unul dintre serviciile cele mai solicitate din estetica dentară. Acest fapt se datorează importanței unui aspect cât mai plăcut a fiecărei persoană în parte. În societatea contemporană se pune din ce în ce mai mult accent pe înfățișarea exterioară, deci nu este de nicio mirare faptul că această procedură de albire a dinților este așa de solicitată în zilele noastre. Albirea dinților este o procedură folosită atât în stomatologie, cât și în cosmetica dentară, pentru a reda culoarea naturală a dinților. Aceste tratamente cosmetice diferă din mai multe puncte de vedere: eficacitate, cost, durabilitate sau efecte secundare. Mai mulți factori determină gradul de albire a dinților variind în funcție de: tipul de piele, concentrația agentului de albire, timpul în care agentul de albire acționează și frecvența cu care tratamentul este repetat.

Despre albirea dinților și punctele negre

Cauzele îngălbenirii dinților sunt: vârsta (odată cu înaintarea în vârstă, dinții se mai închid la culoare), alimentația (consumul frecvent și exagerat al băuturilor colorate duc la îngălbenirea dinților), tratamentele cu anumite medicamente în exces, fumatul sau tratamentele stomatologice incorecte. Există diverse metode mai puțin eficiente de albire a dinților, cum ar fi: banda de albire pentru dinți, pasta de dinți pentru albire dentară, gelul pentru albirea dinților, albirea dinților cu bicarbonat de sodiu, aparatul special pentru albire a dinților, albirea dinților prin alimentația anumitor produse (fructe și legume verzi, rășină, căpșuni etc).

Totuși, cea mai eficientă metodă de albire a dinților este metoda de albire cu LED. Această metodă profesională de albire pentru dinți este rapidă, sigură, eficientă, confortabilă și nedureroasă. Tratamentul durează aproximativ o oră, iar rezultatele sunt de opt ori mai bune decât tratamentele folosite acasă. Se folosește un gel special de albire, iar echipamentul LED+Estethic este folosit pentru a accelara procestul de curățare al dinților. Această tehnologie oferă o metodă de albire dentară mai rapidă, mai puțin iritabilă, de lungă durată și cu zero efecte secundare.

Odată cu albirea dintilor bio aveți parte de o mulțime de avantaje, cum ar fi: dinți mai albi, recăpătarea culorii naturale a dinților, rezultate vizibile încă de la prima ședință, acțiune neagresivă (pe baza unor substanțe bio), efect benefic asupra tenului (grație tehnologie LED), tratament rapid, comod, eficient și fără efecte secundare.

După cum aminteam mai sus, în zilele noastre se pune foarte mult accent pe aspectul fizic, iar pe lângă tratamentul de albire al dinților, tratamentul pentru eliminarea punctelor negre este unul din ce în ce mai solicitat. Prevenirea apariției punctelor negre constă în curățarea facială, exfolierea tenului, hidratarea, machiajul mineral, alimentația sănătoasă.

Există o serie de remedii naturale anti-puncte negre, dintre cele mai cunoscute, eficiente și ușor de preparat sunt: pasta de bicarbonat de sodiu, pasta din scorțișoară cu miere, pasta din fulgi de ovăz, miere și roșii, scrub pentru puncte negre cu suc de lămâie, sare iaurt și miere, scrub cu mălai, infuzie pentru puncte negre cu mușețel cu ceai verde, măști cu argilă pentru puncte negre, benzi din gelatină cu lapte, benzi din albuș de ou. Toate remediile de mai sus pot fi făcute acasă. Pe lângă remediile naturale amintite, mai există câteva metode naturale de eliminare a punctelor negre, ușor de aplicat acasă: masca din pastă de dinți, masca cu roșii, masca din albuș de ou. Un alt tratament pentru puncte negre este curățarea facială în profunzime cu ProSkin, dar acest tratament se face la un salon profesional.

sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *