Diesel Alpinestars

DIESEL anunţă cu entuziasm o nouă colaborare cu Alpinestars, remarcabilii maeștri italieni ai echipamentului tehnic din piele, pentru motociclişti.

Parteneriatul este privit ca o mini-colecție capsulă în cadrul lansării Fall/Winter 2019.

DIESEL și Alpinestars ating viteze record

Motivația din spatele colecției este multilaterală. DIESEL a privit constant, de-a lungul anilor, cursele de motociclete drept inspirație – întorcându-ne în anii 1980, compania sponsoriza evenimente competiţionale. Derulăm timpul ȋnainte şi, câteva decade mai târziu, DIESEL a continuat să fie alimentat de cursele de motociclete, implicându-se în acțiuni de la parteneriate – precum cel cu legendarul producător italian de motociclete Ducati – până la elemente de design estetic din multiple colecții. Adrenalină, instinct, curaj și bravură – toate sunt implicate în sport și toate elemente-nucleu ale crezului DIESEL. De aceea compania a fost galvanizată de curse de motociclete de mai mult de patru decenii.

Stabilind conexiunea cu un brand consacrat și foarte bine privit, precum Alpinestars, lider în design și producție de echipament de protecție pentru motociclişti, DIESEL injectează o intensificare în producția și creativitatea pentru Fall/Winter 2019, aducând un tribut rădăcinilor ambelor companii în timp ce amplifică unicitatea și varietatea pentru public.

Colecția capsulă DIESEL x Alpinestars cuprinde: două jachete bărbătești din piele, inspirate din arhivele ambelor branduri, care întruchipează detalii tipice lumii motocicliştilor și patch-uri din piele ce reamintesc de logourile sponsorilor (toate acestea sunt reproduse cu iconografia DIESEL); și o jachetă bărbătească biker asortată cu o pereche de pantaloni din piele. Pentru femei, colecţia prezintă o jachetă din piele combinată cu o fustă mini realizată, de asemenea, din piele. În plus, pentru a completa capsula, hanoracele, tricourile, o șapcă și o pereche de ȋncălţări vor capta vâjâitul și vibrația din lumea curselor de motociclete.

Pentru a angrena audiența existentă şi pe cea nouă, DIESEL și Alpinestars au lucrat cu talente din comunitatea curselor de motociclete, asigurând consecvența în toate promovările lor. Scopul este de a celebra și de a pune în lumina reflectoarelor angajamentul către disciplină creat de DIESEL și Alpinestars și o pasiune împărtășită pentru îndrăzneală și competiții. Colecția va fi disponibilă în magazinele DIESEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *