Dolce Gabbana au călcat pe bec

M-am amuzat foarte tare când am citit despre decizia ciudată pe care a luat-o Dolce Gabbana pe blogul lui Alexandru Negrea.

Dacă la noi în țară au început protestele, în Hong Kong, peste 1000 de oameni au făcut un protest în 8 ianuarie 2012, deoarece localnicilor le-a fost interzis să-și facă poze în fața magazinului chiar dacă este vorba de fațada acestuia.

Turiștii au liber la fotografii și pot ruga bodyguard-ul să le facă aceste poze (sunt ironic). Dar de ce această discriminare?

Ce s-ar întâmpla dacă purtătorilor de reclamele mobile din România li se va interzice afișarea cu produsele Doru& Gigi? Vă spun eu, ar trece rapid la un alt brand și vor continua din nou să se laude.

Chinezii au mai făcut un protest în 13 ianuarie 2012 în care ei au cerut să li se ceară scuze pentru discriminarea făcută. Evident magazinul și-a încheiat programul pe acea zi și protestatarii le-au lăsat mâncare pentru câini și D&G a devenit „DoG”

230
https://knowyourmeme.com

În data de 15 ianuarie 2012, s-a făcut din nou un protest, dar fără niciun rezultat.

Chiar dacă nu au fost lăsați să-și facă fotografii în fața magazinului, uite ce s-a întâmplat:

Te las la final cu încă o fotografie

320
https://knowyourmeme.com/

sursa foto: https://blogs.wsj.com/

Related Posts

12 thoughts on “Dolce Gabbana au călcat pe bec

 1. moro spune:

  Da’ de ce si-ar face cineva poza in fata magazinului DG??? Defapt gandindu-ma mai bine am gasit raspunsul:)). Bine ca in Europa nu este interzis. Ca sigur ar fi proteste. Ce s-ar mai face tipul romanului laudaros, smecher, idiot daca nu ar putea imortaliza momentul cand iese dintr-un magazin cu vreo pereche de papuci dinaia oribili aurii, cu o placa metalica pe ei, pe care scrie DG? Dar aceia care au articole DG din piata, ca nu isi permit originale, insa vor sa se pozeze in fata unui magazin sa se stieee „cine-i mai bazat de bazat”. Astia-s ca si tipul acela de oameni, care, daca vad o masina mai scumpa isi fac poza cu ea sa isi puna pe facebook, sa para ca e a lor. Am vazut un profil chiar ieri. Doamne ce m-am enervat!! Sa nu se inteleaga ca ilustrez proverbul acela „strugurii la care nu ajungi sunt acrii”. Imi plac hainele DG, insa acelea fara logouri sau tablite de metal la vedere. Dar din pacate la noi in tara nu cred ca „prind” la public ca de, trebuie sa se vada „logouu”.

 2. albert spune:

  ma cam doare in fund…aia protesteaza pentru o chestie care nu o inteleg -> care-i farmecu sa-ti faci o poza cu D&G in fundal; te face sa te simti mai de firma?….romanasii nostrii protesteaza pentru o chestie serioasa. Ce e deranjant e ca acolo imediat s-au strans o mie de oameni pentru un nimic, aici tre sa chemam huliganii ca sa iasa la numar.

 3. Laci spune:

  @Albert Populatia Hong Kong-ului depaseste cifra de 7 mil. care inseamna o treime din populatia Romaniei.

 4. albert spune:

  stiu ce zici, m-am gandit la asta dar si problema lor pentru care fac protest nu reprezinta nici macar o treime din problema noastra.

 5. Pantera spune:

  Au mers pe psihologia ” inversa”!Eu cred ca au interzis sa se faca poze tocmai pentru ca au sperat ca se va face si mai multa publicitate!…Asta doar daca a fost decizia D&G…daca a fost decizia autoritatilor atunci nu prea ai e comenta pe acolo!O iei peste bot urgent nu se compara aia cu „jindarii „nostri!

 6. Diana spune:

  Hm… o cerinta idioata din partea lor… orice poza distribuita online sau oricum le mai putea aduce nitica publicitate. Interesant este ca in unel tari se protesteaza din orice,iar la noi doar in momente de maxima tensiune si cand ne ajunge cutitul la os.

 7. Laci spune:

  @Diana Poate este ceea ce a zis Pantera o fac doar pentru reclama pentru ca s-a creat destul buzz despre acest subiect.

 8. Alex spune:

  „Afara din tara” cu marile corporatii si cu moda, Savile Row for the win :)

 9. Laci spune:

  @Alex Tu vrei sa faci protest doar pe Savile Row.

 10. Blogatu spune:

  Salut, am promovat articolul tau in insemnarea Recomandarile zilei de azi: https://blogatu.ro/2012/01/recomandarile-zilei-linkuri-recomandate-42.html

 11. Laci spune:

  @Blogatu Mersi pentru promovare.

 12. mireasa spune:

  Nu inteleg de ce nu au voie sa se pozeze in fata magazinulti. Asta e maxim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *