Falke Romania

Moda este condusa de eterna definire a conceptului de frumusete absoluta. Scopul principal Falke este acela de a crea tendinte stylish pentru oamenii moderni, tendinte de inalta calitate, stil si perfectiune. Acest scop presupune o abordare sensibila si orientata spre viitor a marilor trenduri, dar si curajul de a da o forma epocii curente. In alte cuvinte, acest scop presupune sa fii diferit. Iar din acest moment, Falke a intrat pe piața din România.

Falke s-a lansat în România

Maxima Falke, atunci cand vine vorba despre calitate este: Calitate de dragul calitatii! Fiecare detaliu trebuie sa atinga perfectiunea, prin expertiza si pasiune. Am lucrat cu pasiune pentru a atinge aceasta perfectiune, zi de zi, pentru mai bine de 120 de ani.

Tabloul Falke este populat de globe-trotteri care nu obosesc niciodata, individualisti incapatanati, aventurieri poligloti, perfectionisti fanatici, intelectuali sensibili si esteci pretentiosi. Stilul lor vestimentar si de viata reflecta un procent considerabil de incredere in sine. Noi ne bucuram de compania lor si ne lasam provocati de ei in permanenta, in calatoria catre forma perfecta sau calitatea handmade absoluta. Suntem la fel de spirituali si cream impreuna o traducere perfecta a conceptului de estetica a imbracamintei moderne, din viziunea lor.

Infiintat in 1895, Falke se bucura deja de peste 120 de ani de traditie, calitate si permanenta inovatie. In acest timp a ajuns sa fie recunoscut la nivel international pentru produsele sale, avand numeroase colaborari cu designeri celebri si case mari de moda din lume. Falke produce sosete pentru barbati, body-uri, dresuri fine si sosete pentru femei si copii, produse recunoscute pentru design-ul lor, armonia perfecta dintre tesaturi si culori.

Produsele Falke sunt disponibile in Romania online pe www.falkeromania.ro

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *