Cum să îți alegi o ținută formată din nuanțe de gri, stil masculin și palton gri

Câteodată încerc să mă îmbrac, aproape, monocromatic și mai fac diverse experimente precum această ținută formată din nuanțe de gri. Am specificat aproape pentru că la fel trebuia să fie și această ținută, cu mai multe piese gri, dar am făcut câteva modificări în ultimul moment.

Cum am ales piesele vestimentare o ținută formată din nuanțe de gri

Piesa centrală în această ținută este paltonul gri Antonio Gatti. Avantajul cu care vine această nuanță este că merge asortată atât la ținute formale, casual și smart-casual. Antonio Gatti este un brand românesc situat în Bacău, care produce de la o colecție la alta tipare și modele din ce în ce mai bune. Paltonul arată bine atât încheiat precum și descheiat.

Am ales o mărime pentru a-mi permite să port paltonul cu sau fără sacou pe sub el. Pentru a completa ținuta , în stil layering, am ales o vestă matlasată cu puf de gâscă cu o textură în formă de romb 

O cămașă gri ar fi arătat interesant, dar cea albă  de la Pineberry este mai de efect. Oferă acel contrast dintre palton, cămașă și vesta matlasată.

Mi-am dat seama că am o slăbiciune mare pentru piesele cu design retro precum este această cravată paisley The Urban Ties. Fără ea, ținuta, nu ar fi fost completă. Plus am și o pată de culorare în această ținută cenușie.

Acești pantaloni cu imprimeu houndstooth care fac parte dintr-un costum Men’s Cave au fost dragoste la prima vedere. Au reprezentat baza la foarte multe ținute. Am foarte multe ținute pe care nu am reușit să le postez până în prezent doar cu acest costum. Este un imprimeu cu care te poți juca foarte mult.

Basca Borsalino îmi completează perfect această ținută formată în mare parte din nuanțe de gri. În plus, este exact pe același imprimeu precum costumul cu imprimeu houndstooth.

Mi-am dorit de foarte mulți ani o pereche de ghete de munte, adaptate cumva pentru zona urbană și care se pot purta ușor la costum. Vlad Alexandru a reușit acest detaliu de care sunt foarte mulțumit. Cu aceste ghete mă pot juca mai mult de atât, dar alte detalii pe data viitoare.

Cum ai forma o ținută formată din nuanțe de gri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.