Jägermeister haine

Jägermeister una dintre cele mai cunoscute băuturi alcoolice a Germaniei a făcut pasul cel mare pentru a își lansa propria colecție de haine.

Cu siguranță majoritatea ați încercat cel puțin unul sau mai multe shoot-uri de Jägermeister. Această băutură alcoolică este sinonimul distracției și al vieții de noapte în România și în multe țări din lume.

Brand-ul vrea să profite de popularitatea pe care o are și a creat acest produs conex pentru fani cluburilor și a hainelor de tip streetwear. În urma experienței și a informațiilor acumulate Jägermeister a lansat haine confortabile special concepute pentru a fi purtate la o seară de distracție care se va termina cu mult dans.

Pentru această colecție Jägermeister împreună cu Christopher Blumenthal, un cunoscător în arta încălțămintei sport și a hainelor streetwear s-au inspirat din viața de noapte a cluburilor din Berlin. Aceștia au identificat o „uniformă” cu influențe sport și astfel s-a născut prima colecție intitulată #firstdrop.

Colecția cuprinde câteva tricouri, șosete, o borsetă, un trening și un hanorac. Nuanțele predominante sunt de negru și alb cu ușoare accente de branding pe verde și portocaliu. Ea va fi disponibilă din 20 septembrie doar pe site-ul Jägermeister Germania.

sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *