Jordan Belfort

Jordan Belfort se va afla in premiera in Romania, la invitatia Extreme Training, si va sustine in data de 18 noiembrie 2014 evenimentul in cadrul careia va dezvalui secretele din spatele succesului sau exceptional, metoda sa proprie de vanzari „Straight Line Persuasion”. In plus, va impartasi participantilor si din experienta esecului sau cauzat de comportamentul lipsit de etica si condus de lacomie.

Jordan Belfort-evenimentul de business

Pachetul Business Gold este la pretul de Gold (+reducere de 100 E dacă folosești cuponul „STILMASCULIN”). Data limita este 31 iulie. Deci ar mai fi încă patru zile. Ulterior, Business Gold va fi 440 E + TVA, dar se vor putea achiziționa bilete cu acelasi discount de 100 E în continuare până la 15 august.

În anii `90, Jordan Belfort a construit una dintre cele mai dinamice și mai de succes companii de vânzări din istoria Wall Street-ului. A cunoscut apoi cele mai înalte culmi financiare, câștigând peste 50 milioane de dolari pe an, o performanță care i-a adus numele de Lupul de pe Wall Street. Acum Jordan Belfort este speaker motivațional și trainer susținând seminarii în lumea întreagă despre vânzări, persuasiune, influențare. Într-un cuvânt, despre sistemul propriu – Straight Line Persuasion care a generat rezultate financiare extraordinare pentru mii de companii din întreaga lume, din orice domeniu posibil.

Jordan Belfort va veni și în România pe 18 noiembrie, la București, unde va susține un seminar în care va vorbi despre Sistemul său revoluționar, Straight Line Persuasion.

Folosind cuponul „STIL MASCULIN” la înscriere, vei beneficia de un discount de 100 E+TVA față de prețurile afișate. Scrie „STIL MASCULIN” în formularul de înscriere, apoi dă click pe butonul Actualizează și finalizează înscrierea. Doar așa îți poți asigura un loc la evenimentul de business al anului 2014!

Pentru mai multe informatii despre Jordan Belfort, despre conferinta sau pentru rezervarea unui loc, puteti vizita pagina oficiala: www.traininguri.ro/belfort

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *