vreau sa fiu diferit

Vine acel moment din viața ta în care trebuie să zici un mare DA și vine la pachet cu „vreau să fiu diferit”. Cu siguranță știi la ce mă refer dacă urmează să îți întemeiezi o familie.

Vreau să fiu diferit

În discuțiile pe care le am cu prietenii și clienții mei, adică viitorii miri, am realizat că își doresc să arate unici și speciali. Din punctul lor de vedere unic și special înseamnă să poarte papion. După care urmează întrebarea repetitivă „DE CE?

Și primesc următoarele răspunsuri:

1) Am văzut că se poartă!
Răspunsul meu: Dacă vrei să fii diferit prin faptul că papionul este la modă nu este cea mai bună abordare. Vei arăta normal și vei avea șanse mari să fii o copie fidelă. Papionul este purtat și la ținute de stradă de către tineri și în multe alte situații în care el nu ar trebui purtat. Nu cred că îți dorești să fii asociat cu ei.

2) Vreau să fiu elegant!

Răspunsul meu: Sunt și alte metode prin care poți fi elegant precum să încerci să porți ascot sau cravată. Un papion nu te va face mai elegant dacă tu ca persoană nu ești una elegantă. Multe lucruri pe care urmează să le punem pe noi necesită un anumit tip de antrenament.

3) Vreau să încerc pentru că nu am mai purtat!

Răspunsul meu: Dacă simți nevoia, încercă, dar am rugămintea să porți unul de calitate la care îi poți lega nodul. Te asigur că prețul este un indicator foarte bun. Trebuie să te aștepți să dai peste 100 de lei pe un astfel de papion. Cele care se apropie de sume de 15-30 de lei nu merită atenția ta.

4) Este ieftin!

Răspunsul meu: Sper că te vei căsători o singură dată și dorești o ținută elegantă, nu una care atrage atenția pentru cât de ieftină a fost.

5) Am purtat doar papioane!

Răspunsul meu: Fii diferit!

6) Vreau să fiu diferit!

Răspunsul meu: Cu siguranță nu vei fi diferit pentru că sunt alte sute sau mii de bărbați care s-au gândit la același lucru. O cravată va face o treabă mult mai bună, mai ales că și-a pierdut din popularitate din momentul în care papionul este atașat la orice ținută din materiale din ce în mai proaste, și la prețuri foarte mici. Adică este foarte accesibil și calitatea lasă de dorit.

Mai multe am dezbătut aici.

Până la urmă este decizia ta ce vei face în continuare. Spune-mi te rog de ce mă înșel sau am dreptate prin intermediul unui comentariu.

sursa foto

Related Posts

5 thoughts on “Vreau să fiu diferit

  1. Cornel+Nitu spune:

    Salut Laci! Fiindca sunt in concediu, am avut timp(in sfarsit!!) sa citesc mai multe articole de-ale tale: despre papion, despre tinutele smart si business-casual, etc. Foarte utile sunt, insa personal as dori sa faci un foileton cu episoade mici si neaparat cu imagini exemplificatoare despre: tinute de vara(la plaja, la terasa, la club) sau despre articole de imbracaminte din cap pana in picioare: palaria, camasa, pantalonul, pantoful, sandaua, samd…Si neaparat, accesoriile: ochelari de soare, batista, cureaua, bratara, lantul(de haur…:)), ceasul, tatuajul…:) Bafta si multe articole bune! Si poooze!!

  2. Szelyes Zoli spune:

    spunetimi si mie ce este, cum arata acel ''ascot''

  3. Tudor spune:

    Nu imi dau seama cine ar purta ascot la nunta (mie personal mi se pare ca este de prost gust / de papusel), iar la costum smoking (eleganta suprema) nu vad sa stea bine o cravata… dar hai sa denigram papioanele ca ni se par noua naspa…. cum si mie mi se pare cravata ca un accesoriu de functionar bancar, de om obligat sa se imbrace elegant…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *