Ziua-Mondiala-A-Barbii-20161

În 2 septembrie avut loc – Ziua Mondiala a Bărbii- motiv pentru care am celebrat si noi la POW WOW – Calea Victoriei 102 -108.

Ziua Mondiala a Bărbii, marcată în fiecare an în primul weekend a lunii septembrie, este un prilej ca toţi bărboşii să se adune și să sărbătorească împreună, conform site-ului dedicat acestui eveniment.

Cum a fost la Ziua mondială a bărbii 2016

Fiind dedicată promovării masculinității și a bărbii în special, bărbieritul este considerat o lipsă totală de respect în această zi. Totodată, conform tradiţiei, bărbaţii cu barbă trebuie să se relaxeze şi să nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau îndatoriri de familie.

Impreuna Cu Ionut Ruscior (Publika)
Impreuna cu Ionut Ruscior (Publika)

De asemenea, membrii familiei bărbosului în cauză ar trebui să îi facă toate poftele, măcar în această zi, în onoarea podoabei sale faciale.

Evenimentul a fost prezentat de Andrei Coman iar adevaratul prieten al barbaților cu barbă ” Clubmen Crea’Tif ” a fost prezent, cu un Barber Shop live.

Deoarce evenimentul a reprezentat un moment de sărbătoare și ceremonie în cinstea podoabei faciale, în cadrul său am premiat ‘Cea Mai Frumoasă Barbă’ la categoriile barbi mari si barbi mici, cu premii ce vor consta în produse de la binecunoscutele brand-uri: BaByliss For Men Romania / Wood Be Nice / the urban ties / Beauty One / https://www.drksoap.com/ https://www.menrock.com/

Cu peste 100 de ani de experienta in materie de styling si ingrijire persoanala, BaByliss For Men ofera o gama variata de produse menite sa satisfaca si cele mai exigente pretentii.

Aparatele beneficiaza de o tehnologie unica si inovatoare intitulata W-Tech. Astfel, lamele produselor sunt pozitionate in forma de W pentru prinderea intregului par dintr-o singura miscare.

Fie ca iti doresti o barba clasica, un full beard sau o barba cu aspect neuniform, trimmerele si aparatele multifunctionale de la BaByliss For Men sunt solutia perfecta pentru ingrijirea parului facial.

Barbierii au prezentat 10 modele masculine, barbati bine aranjati, care mai de care cu barba si mustata sofisticata si dichisita.

Ziua-Mondiala-A-Barbii-20162
Cum a fost la Ziua mondială a bărbii 2016

Barbierii este un concept de Barbershop care a pornit de la clasicul frizeriilor de alta data si a devenit in scurt timp un loc foarte popular. In fiecare zi le calca pragul peste 30 de domni bine imbracati, ce cauta sa isi faca o tunsoara similara anilor ’40-’50, atunci cand, marea majoritate punea un accent covarsitor pe acest aspect.

Artele vizuale sunt un element – semnătura pentru evenimentele realizate de către Stup Art-Fashion, astfel nici de această dată nu ne-am abatut de la tradiție,cu o expoziție semnată de The Storyalist.

Mai jos poti vedea si un reportaj realizat de ProTv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *