Best Marketing Cluj

Ajunsa la cea de-a 6-a editie, Conferinta Best Marketing Cluj va avea loc pe 20 septembrie, la Hotel City Plaza, Cluj. Peste 100 de lideri reprezentând companii de prestigiu, oameni de marketing si comunicare din companii si manageri care doresc sa fie la curent cu opinia consumatorilor, specialistilor din agentii de comunicare, media si PR, vor lua parte la eveniment.

Best Marketing – evenimentul de marketing din Cluj

Revista Biz organizeaza conferinta Best Marketing, evenimentul unde directorii de marketing si specialistii in acest domeniu dezbat cele mai puternice strategii pentru marketingul viitorului.
Best Marketing reuneste in fiecare an cei mai buni directori de marketing romani si expertii care aduc in prim plan provocarile industriei in 2016 si prezinta cele mai eficiente strategii, exemplificandu-le cu studii de caz relevante.

Industria de media si marketing este intr-o continua transformare, iar pentru a da dovada de competivitate, este necesar ca acest sector, și implicit companiile care il compun, sa imbunatateasca serviciile pe care le ofera, astfel incat acestea sa aduca valoare adaugata companiei.

Sectiunea plenara a evenimentului va aduce impreuna invitati precum: Lorand Balint, Director Marketing, Federatia Romana de Handbal; Monica Jitariuc, Co-Managing Director MSLGROUP, The Practice; Mugur Patrascu, Founder, Screen Native; Sergiu Mircea, Director Marketing si Comunicare, Banca Transilvania; Cristina Berdea, Manager de vanzari online, Farmec; Radu Moldovan-Petrut, Marketing Director, Pernod Ricard Romania si Sorin Psatta, Integrated Communication Director, BBDO Group Romania.

Temele de discutii vor aborda subiecte precum top tendinte in marketing-ul omnichannel, cum se personalizeaza experientele de brand prin Big Data, modalitatea de a crea experiente de brand cu adevarat memorabile si mecanisme si tehnici de marketing care functioneaza in 2016.

Mai multe detalii despre speakeri, agenda si inscriere puteti gasi in pagina dedicata Best Marketing Cluj : www.revistabiz.ro/bestmarketingcluj2016/. Pentru informatii suplimentare si acreditari de presa, va rugam sa o contactati pe Lelia Petrescu la e-mail: lelia.petrescu@revistabiz.ro sau la tel: 0723.443.150.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *