Mosetti
Mosetti

Piața de costume made-to-measure pentru bărbați din România se îmbogătește cu un nou nume: Mosetti – Sartoria di Torino. Brandul reinvie spiritul costumului clasic italienesc în care aduce o infuzie de modernitate și promovează conceptul de made to measure with a twist.

Lansare Mosetti – Sartoria di Torino

Modelele propuse de Mosetti au la bază vechile tradiții italienești, pe care le reinterpretează și ajustează cu elemente contemporane, aducând astfel costumele made to measure în zona de confort a bărbatului modern. Clientul Mosetti apreciază stilul clasic al costumelor bine croite, însă nu îi este teamă de neconvențional, fie că este vorba despre culori deosebite sau detalii neobișnuite.

„Am creat Mosetti plecând de la o idee clară: aceea ca bărbaților din generația noastră le place să poarte costume, însă își doresc să își păstreze factorul cool. Nu le este teamă să includă piesele clasice în vestimentația de zi cu zi, însă au nevoie de elemente care să îi atraga, să se potrivească felului lor de a fi. Desenăm costumele Mosetti exact așa cum ne-ar placea nouă să le purtam: fresh, neconvenționale și fun, adică made to measure with a twist”, spune Alex Moise, fondatorul Mosetti – Sartoria di Torino.

În cel mai pur stil Mosetti, prima colectie lansată în România – Ceremony 2015 – propune 11 ținute complete, care se remarcă prin țesături italienești de cea mai bună calitate, o croială impecabilă și detalii care fac diferența. Culorile costumelor variază de la clasicele negru și gri, la nuanțe regale de albastru, verde sau burgundy și ajung la modele în carouri cu accente de roșu sau verde.

Materialele utilizate pentru costumele Mosetti sunt lână, mătase, catifea de bumbac și provin de la producători precum Vitale Barberis Scanonico, Holland & Sherry sau Cerutti.

Toate costumele Mosetti sunt create la comandă, fiind integral personalizabile, pornind de la materialul de bază și ajungând la căptușeală și cusături, forma gulerului, manșetelor sau buzunarelor. În plus, fiecare piesă poate fi monogramată, pentru un plus de personalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *