Lasă-ți semnătura

”Când un bărbat intră într-o încăpere, aduce întreaga sa viață cu el.”(Don Draper) Adică un fel de lasă-ți semnătura.

Nu mai este un mister dacă afirm că hainele pe care alegem să le purtăm spun o întreagă poveste despre felul nostru de a fi. Subtil, intrigant, expresiv, voi decideți. Vestea bună este că avem la îndemână o cantitate foarte mare de informații din care ne putem inspira atunci când optăm pentru o ținută. Vestea și mai bună este că la fiecare tip de vestimentație ales putem să aducem propria noastră amprentă, propria noastră semnătură.

Am prezentat pe scurt câteva dintre elementele pe care putem să le folosim pentru acest scop.

Vesta elegantă

vesta

Acest articol este pus în valoare cu adevărat doar atunci când mărimea sa corespunde cu mărimea celui care o poartă.

Poate fi folosită ca și a treia piesă la un costum, dar și individual, însă eleganța desăvârșită se va regăsi în combinație cu o cămașă la care atașăm o cravată.

De reținut faptul că nu există decât un singur mod de a purta cămașa pe sub vestă și anume în pantaloni.

Lasă-ți semnătura prin intermediul ochelarilor de soare

Don

Modelul pe care vreau să îl aduc în discuție este cel de la Randolph Engineering, tipul Aviator. Această pereche de ochelari, destinată în trecut soldaților americani, setează standardul de calitate și stil.

Este un model cu un design unic, care nu se demodează niciodată, dând celui care îl poartă un aer de clasic-modern.

Johnny Depp, Tom Cruise și Jon Hamm sunt doar câteva dintre personalitățile care optează pentru acest accesoriu atât pe marile ecrane, cât și în viața de zi cu zi.

Lasă-ți semnătura prin intermediul pălăriei

Consider că este o provocare să porți o pălărie în acest moment și să arăți și bine în același timp.

Ceea ce mi-a atras atenția în mod deosebit este modelul Fedora purtat de Don Draper în serialul Mad Men. Un accesoriu decisiv când vine vorba de amprenta personală, pălăria Fedora trebuie să fie aleasă în așa fel încât marimea sa să se potrivească perfect. De asemenea, foarte important este și unghiul în care alegem să o poziționăm. Lăsată ușor pe spate, pălăria va induce ideea unui om relaxat. În caz contrar, trasă puțin peste ochi, va ajuta la conturarea unei imagini sobre, chiar misterioase.

Având în vedere că în prezent această piesă vestimentară este neglijată, afirm că este oportunitatea perfectă pentru tine să o însușești și să o transformi în articolul de semnătură.

Lasă-ți semnătura prin intermediul frizurii

Am vorbit mai sus despre articole pe care le poți achiziționa pentru a personaliza o ținută. Frizura, pe de altă parte, este un subiect care pentru mine cel puțin, întotdeauna a prezentat complicații.
Imaginează-ți un bărbat într-un costum care i se potrivește perfect, cu o batistă de buzunar și cu o cravată impecabilă, dar care are o frizură dezordonată și neîngrijită complet.

Întreaga sa imagine ar fi ruinată în acel moment, de aceea consider că este o problemă ce trebuie tratată în mod serios.
Iți alegi frizura în funcție de ceea ce vrei să transmiți. Acum, dacă ai trecut de vârsta majoratului, singurul tău obiectiv ar trebui să fie prezentarea unei imagini masculine, de bărbat serios, organizat și elegant. Te sfătuiesc prin urmare să lași artificiile pentru alt tip de persoane.
Te poți inspira din modelele clasice la care poți cere hair-stylist-ului tău să adauge o notă modernă.

Lasă-ți semnătura !

 sursa foto aici, aici, aici

 

One thought on “Lasă-ți semnătura

  1. Ochelari spune:

    Foarte tari ochelarii lui Jon Hamm. Ii sta foarte bine cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *