london tailors

Brandul de îmbrăcăminte masculină London Tailors a inaugurat joi seară, pe 23 octombrie, noua locație și noul design al magazinul din Băneasa Shopping City.

London Tailors sărbătorește relocarea din Băneasa Shopping City

Spații deschide, luminoase, în tonuri calde de bej, ocru și maro definesc atmosfera elegantă a noului magazin London Tailors aflat din luna octombrie la parterul aceluiași Băneasa Shopping City care a găzduit locația din București a magazinului și până acum.

redcarpet-3

De ce s-a relocat London Tailor în Băneasa Shopping City

“Schimbarea locației a venit ca o necesitate, vechiul spațiu în care am funcționat în ultimii patru ani devenind neîncăpător pentru oferta noastră de produse care a crescut constant de la an la an. Un magazin mai mare și mai ușor accesibil a fost o cerere dictată de creșterea înregistrată în ultimii ani” afirmă Adrian Boană,  deținătorul și managerul general al London Tailors.

redcarpet-34

Conceptul magazinului a fost implementat mai întâi la Cluj Napoca, atunci când London Tailors a mutat magazinul în Iulius Mall. “Ne-am orientat spre redarea unei atmosfere calde și primitoare prin paleta de culori aleasă însă în ceea ce privește design-ul am mizat pe minimalism, eleganța fiind una din valorile fundamentale ale brandului. Dorim să le oferim tuturor celor care ne trec pragul o experiență de cumpărături premium, clienții noștri știind să aprecieze calitatea și atenția pentru detalii. A fost important pentru noi să menținem aceaste trăsături pe care clienții noștri le caută și le apreciază la produsele noastre și în alegerea materialelor din noul spațiu, de la parchet și flinte până la lumini și decorarea pereților” povestește Adrian.

redcarpet-89

În acordurile saxofonului, vedete, jurnaliști, stiliști și clienți fideli ai brandului au pășit pe covorul roșu în atmosfera elegantă a noului magazin. Invitații au putut proba noua colecție London Tailors pentru sezonul rece și s-au lansat în discuții despre noile tendințe ale modei masculine. Majoritatea oameni din mediul de afaceri, clienții  London Tailors nu s-au dat laoparte nici de la provocarea adusă de firma de consultanță bancară și imobiliară Crosspoint, parteneri ai London Tailors și ai acestui eveniment, și s-au aventurat în discuții despre piața de afaceri românească și oportunitățile acesteia. La sfârșit, cu toții au ciocnit un pahar de șampanie Lanson în cinstea noii locații, a ideilor duse la bun sfârșit și a celor proaspăt încolțite.

Despre London Tailors

London Tailors este un brand de îmbrăcăminte bărbătească definit de seriozitatea și eleganța britanică ce face parte din industria de primă clasă a imbracamintei barbatesti din Romania.

Estetica London Tailors contribuie în domeniul vestimentației bărbătești cu propria linie de îmbrăcăminte cuprinzând toate articolele necesare unui bărbat modern în căutarea unei imagini impecabile, de la costumele, cămășile, pantofii și accesoriile clasice până la adaptarea ultimelor tendințe din moda masculină.

Pe lângă creațiile proprii, London Tailors oferă clienților săi articolele unor producători recunoscuți pentru aceleași valori esențiale și pentru brand: calitate și atenția pentru detalii.

Oferta de încălțăminte a magazinelor este completată de pantofii a doi mari producători de excepție; Antonio Mauritzi și Loake. Produși manual, în aproximativ 8 săptămâni, în afaceri de familie de 50 respectiv 130 de ani, acești pantofi sunt rezultatul unei măiestrii ce câștigă admirația, recunoșterea și devotamentul a tot mai mulți clienți din întreaga lume. Sosiți doar de câteva săptămâni în magazinele London Tailors, pantofii Loake,  onorați de sigiliul de aprobare a Majestății sale Regina Marii Britanii și cu un renume ce provoacă entuziasm printre cunoscători, au furat pentru moment centrul atenției mulți căutând magazinele special pentru a încerca sau a cumpăra pantofii celebrului brand.

Pentru îngrijirea unor astfel de pantofi de excepție London Tailors oferă produsele unui prodcător cu o tradiție și o reputație cel puțin la fel de impresionantă.La Cordonnerie Anglaise își rafinează expertiza în meșteșugul pielii și al lemnului din 1885. Originari din Franța, sunt recunoscuți la nivel mondialpentru cele mai bune perii și seturi de întreținere a pantofilor, făcând din produsele lor alegerea celor care înțeleg necesitatea îngrijirii constante și corespunzătoare a pantofilor și aleg pentru acestă investiție care îi va însoți pe tot parcursul vieții cele mai bune produse existente pe piață.

Tricotajele și eșarfele din magazinele London Tailors sunt și ele produse ale unor mărci care au în spate nu doar zeci de ani și generații în care și-au perfecționat măiestria și și-au consolidat reputația ci și materiale premium ca mătasea, cașmirul, lâna vicuna, alpaca și merino sau bumbacul. Scoțienii de la Begg & Co produc eșarfe de lux din 1866 în timp ce oferta de tricotaje din magazine aparține intalienilor de la Andrea Fenzi.

Materiale premium le sunt rezervate și celor mai exigenți dintre clienți care doresc să-și personalizeze costumele în funcție de propriul stil vestimentar. Aceștia își pot crea prin serviciul profesionist de consiliere vestimentară made to measure costume la comandă croite manual, în ateliere din străinătate, din materiale ale unor producători cu renume (Vitale Barberis Canonico, Reda, Cerruti, Loro Piana, Scabal,Dormeuil).

Related Posts

9 thoughts on “London Tailors sărbătorește relocarea din Băneasa Shopping City

 1. Anul trecut preturile erau exagerate pentru ceea ce ofereau. Pantofii erau sub orice critica, costumele fara nimic special, iar personalul angajat pe principiul " ai vandut cico inainte? esti ideala". Per total o dezamagire

 2. Anul trecut preturile erau exagerate pentru ceea ce ofereau. Pantofii erau sub orice critica, costumele fara nimic special, iar personalul angajat pe principiul " ai vandut cico inainte? esti ideala". Per total o dezamagire

 3. Dan Iancu spune:

  La capitolul personal erau sub orice critica: niste vanzatoare arogante care incercau sa te "desfiinteze" la orice replica…Sper ca au imbunatatit lucrurile in noul magazin.

 4. Laci Nagy spune:

  Presupun ca acest lucru s-a intamplat in Bucureresti. Imi poti da mai multe detalii si am sa ma asigur ca raspunsul tau ajunge unde trebuie.

 5. Dan Iancu spune:

  Laci Nagy In vechiul magazin aveau mai multe doamne (cea mai in varsta dintre ele se distanta in mod special) care aveau o atitudine plina de aroganta si care in functie de starea lor de moment puteau sa te serveasca sau nu. De cele mai multe ori mi s-a intamplat sa nu fiu servit, chit ca am venit singur sau insotit, hotarat sa cumpar sau nu. Cred ca pur si simplu considerau ca nu am suficienti bani pentru produsele lor. Nu e nevoie de reclamatii, doar sper ca in noul magazin situatia sa fie un pic mai buna.

 6. Cultura internet, uzurpare de calificare profesionala, inducere in eroare a cumparatorului, ''titlu de racolare'' si altele … asta-i romania !

 7. Alex A. spune:

  Nu stiu cum era inainte, dar acum mi-a placut foarte mult. Angajatii nu te agasau cu binecunoscutele „va putem ajuta cu ceva?” sau „cautati ceva anume?”. M-am putut uita linistit prin magazin, alege diferite produse si in cazul in care am avut nevoie am intrebat, iar personalul a fost indeajuns de capabil sa imi raspunda pe masura asteptarilor.

 8. Arseni Ion spune:

  O să aplic și eu la postul de agent comercial pe care-l au la dispoziție în Shopping City Băneasa, sper să fie cu noroc.

 9. Laci Nagy spune:

  Poate ne anunti si pe noi cum e pe acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *