Neversea Și Untold Se Amână Pentru 2021

În ultimii 5 ani s-au trăit împreună cele mai intense experiențe și s-a scris, an de an, fiecare capitol din această poveste UNTOLD și Neversea. Fiecare dintre voi a avut un rol important în asta, iar pentru asta organizatorii vă mulțumesc. Ați devenit nu doar o comunitate, ci un fenomen! O generație de eroi conduși de puterea binelui, uniți prin muzică, îmbrățișând magia necunoscutului în fiecare an.

După un capitol legendar în 2019, au început să lucrăm la următoarea ediție UNTOLD și Neversea pentru anul 2020, investind în ea toată dragostea și pasiunea lor, aducând cele mai bune și inovative idei și pregătind un line-up pe care nimeni nu ar fi vrut să-l rateze. Fără niciun dubiu, UNTOLD 2020 ar fi depășit orice așteptare, la fel ca fiecare ediție din 2015 până în prezent. Din păcate însă, anul 2020 a venit cu o provocare care a reușit să surprindă pe toată lumea.

UNTOLD este despre bucuria de a fi împreună cu prietenii, de a fi parte din cel mai tare public din lume, iar orice restricție în acest sens nu ne-ar permite să trăim această experiență magică. Cu inimile frânte, dar cu certitudinea că este spre binele și siguranța tuturor, s-a decis să se amâne ediția din acest an a UNTOLD pentru anul 2021.

„Fără niciun dubiu, UNTOLD 2021 va fi o experiență monumentală. Tuturor celor care v-ați preschimbat deja abonamentul în ANYTIME PASS, vă mulțumim! Încrederea voastră ne obligă să vă facem posibilă experiența de neuitat la una dintre următoarele 3 ediții la care veți decide să participați. Celor care nu ați optat pentru ANYTIME PASS, veți avea posibilitatea să vă transferați abonamentul pentru ediția din 2021 sau să primiți un voucher. De îndată ce vom anunța perioada festivalului UNTOLD 2021, veți avea la dispoziție 30 de zile să vă hotărâți. Voucherul va putea fi folosit pentru a achiziționa produse UNTOLD. Restituirea contravalorii se va putea face între 1 octombrie 2021 și 31 decembrie 2021. Veți primi mai multe detalii prin e-mail. Bineînțeles, în perioada următoare plănuim mai multe proiecte speciale, care vor face timpul rămas să treacă mai repede și ne vor duce mai aproape de data la care ne vom reîntâlni. Mulțumim pentru că faceți parte din povestea UNTOLD! Magia ne va ține împreună!” au declarat reprezentanții UNTOLD.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *