Nike Air Zoom Alphafly Next - De Ce Să Alegi Acest Model
Nike Air Zoom AlphaFly Next

Nike Air Zoom AlphaFly Next s-a inventat pentru a schimba regulile jocului, în special, pentru alergătorii profesioniști și amatori. Eliud Kipchoge a doborât recordul mondial alergând la maratonul din Viena 2019 în 1:59:40 cu prototipul Nike Air Zoom Alphafly NEXT%. Din acel moment e un produs râvnit de către atleți din toată lumea. Chiar dacă noul model nu seamănă cu perechea cu care s-a alergat la maratonul din Viena, se bazează tot pe aceeași tehnologie.

Pentru a crea acest produs inovator, Air Zoom AlphaFly, Nike a avut o strânsă legătură cu Eliud Kipchoge. El a testat zeci de perechi și le-a oferit un feedback foarte valoros.

Din punct de vedere tehnic, conform Nike, modelul Air Zoom AlphaFly Next conține trei elemente foarte importante:

-stratul intermediar din carbon Flyplate, un fel de branț, (care se poate observa în imaginea de mai jos, partea dreaptă),

-cele două perne de aer montate în partea din față Nike Zoom Air Pods ( oferă un retur de energie mai mare)

-talpa Zoom X care este ușoară și oferă o protecție extra la impact.

Nike Alphafly
talpa Nike Air Zoom AlphaFly Next

Alte detalii despre modelul Nike Air Zoom AlphaFly Next

Nike Air Zoom Alphafly Next - De Ce Să Alegi Acest Model

Încălțămintea a crescut în greutate din cauza spumei suplimentare adăugate în talpa Zoom X și a celor două perne de aer Zoom Air Pods. Pentru a balansa, acest lucru, au introdus un material nou în partea superioară. AtomKnit este un material net superior predecesorului Flyknit. Este foarte ușor, rezistent, creat dintr-un material presat și foarte întins, care respiră și reține cantități minime de apă. Datorită acestui material AtomKnit, pare încălțămintea ideală de alergat în sezonul călduros.

Tălpile pantofilor obișnuiți de alergat au un retur de energie în jur de 60-70%, modelul Zoom X are un retur de 80%, iar Zoom Air în jur de 90%. Talpa de spumă înmagazinează și înapoiază energia la fiecare contact cu solul. Amortizarea oferită de această talpă vine la pachet cu mai multă protecție pentru picioare. Adică la fiecare contact cu suprafața de alergat, talpa preia șocul și îți asigură confortul necesar. Un motiv, în plus, de a alege noul model de încălțăminte Nike Air Zoom AlphaFly pentru alergat.

Deși a fost conceput pentru a fi un model confortabil, este suficient de rigid pentru tranziții rapide. Pentru că limba este integrată în materialul superior, se mulează mai bine pe picior.

De reținut! Acest model nu a fost creat pentru amatorii de plimbări. Dacă e să facem o comparație, seamănă cu o mașină sport care cere să fie turată. Cu cât alergi mai repede și contactul cu suprafața este mai puternică cu atât se comprimă pernele de aer Zoom Air și săritura este mai puternică.

Unde se găsește noul model

Nike Air Zoom Alphafly Next De Ce Sa Alegi Acest Model 1

Îmbunătățește-ți performanța și oferă mai multă protecție picioarelor cu ajutorul modelului Nike Air Zoom AlphaFly Next. Încălțămintea este disponibilă în: Mega Mall București, AFI Cotroceni București, AFI Brasov, Iulius Town Timișoara și Iulius Mall Cluj. Modelul costă 1550 lei.

Alte păreri despre acest model le poți afla de la ambasadorii Nike România: Lavinia Ioana Farc și Florin Cujba.

Compania a fost fondata pe 25 ianuarie 1964 ca Blue Ribbon Sports de către Bill Bowerman și Phil Knight, și a devenit oficial Nike, Inc la 30 mai 1978. Compania ia numele de la Nike (greacă Νίκη, pronunțat [nǐ ː kɛ ː]), zeița greacă a victoriei. Nike comercializează produsele sale sub marca proprie, precum și Nike Golf, Nike Pro, Nike +, Air Jordan, Nike Skateboard Bowerman și Philip H. Knight.

Sport Time Trade Romania este reprezentantul în România al mărcii Nike. Rețeaua lor de magazine se află în: Mega Mall București, AFI Cotroceni București, AFI Brasov, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *