Reclothing - Donează Hainele De Care Nu Mai Ai Nevoie

ReClothing îți propune să dai o doua șansă articolelor vestimentare pe care nu le mai porți. În cadrul acestui eveniment vei găsi haine în stare bună, care nu își mai au locul în alte garderobe. Banii strânși aici vor fi utilizați în alte proiecte ale organizației JCI CLUJ. Precum cele educaționale și pentru susținerea unor cauze sociale. În urma târgului desfășurat în luna iulie au reușit să doteze mai multe școli din Cluj cu echipamente moderne, în proiectul Tech It Out.

Cum te poți implica în cadrul ReClothing?

-Donează haine pe care organizația le va vinde în cadrul târgului.

-Înscrie-te ca expozant: https://bit.ly/jci-targ

-Poți să promovezi evenimentul mai departe prin share pe Social Media.

-Sau ca simplu cumpărător.

ReClothing are loc între 19 și 20 octombrie la Iulius Mall Cluj Napoca. Peste 1.000 de articole vestimentare își așteaptă noul proprietar: de la piese basic la unele cu adevărat speciale.

Reclothing începe cu demonstrațiile de creativitate ale Iuliana Pîslaru – Haine Urbane, care îți va arăta cum putem da viață hainelor vechi. Îți va explica modul în care ne putem personaliza, cât mai creativ, hainele de care ne-am plictisit și cum putem salva anumite materiale care altfel ar ajunge la gunoi. În atelierul ei, Iuliana folosește deseori tehnica patchwork. Adică utilizează resturi de materiale cu imprimeuri și culori vesele pentru a da viață articolelor vestimentare pe care le realizează. Bucățile mai mari de material se transformă în plase textile, iar celelalte sunt folosite la tricouri, jachete sau accesorii.

De la Ovidiu Laurian Ladar poți învăța cum să faci shopping sustenabil și detox în garderobă.

Cei mai norocoși cumpărători la ReClothing vor fi răsplătiți. Doi dintre ei vor primi cafea timp de o lună de la Gloria Jean’s Coffees Cluj-Napoca, iar un altul va beneficia de o sesiune de styling. În plus, fiecare achiziție e o faptă bună! Banii strânși vor fi investiți în educația copiilor din mediul rural.

Cine mai participă la ReClothing?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *