The Villa. - Locația Dedicată Evenimentelor Din București

The Villa. este noul spațiu destinat evenimentelor deschis de antreprenorul Vlad Mihălăchioiu persoana din spatele The Date. Datorită experienței acumulate în organizarea de evenimente personalizate a sosit momentul pentru o nouă provocare.

Locația este situată într-o vilă veche din 1890 cu o foarte multe detalii și tablouri din perioada respectivă. Vila este situată pe strada Ernest Broșteanu 7 în apropiere de Piața Romană și hotelul Sheraton.

Spațiul de închiriat The Villa. oferă următorul meniu:

  • 1.The business villa

Se pot face trei evenimente simultan folosind parterul, etajul1 și aticul. În plus, pot avea loc workshop-uri sau webminarii cu o capacitate de la 5 la 40 de persoane. În fiecare lună, vor găzdui câte un eveniment CSR fără a cere taxă de închiriere.

  • 2.The private villa

Evenimentele private se pot organiza într-un spațiu de peste 200 mp desfășurat pe 2 nivele, un atic și o curte. Se pot organiza inclusiv și cine sau brunch-uri private. Sau diverse lansări precum și zile de naștere.

  • 3.The kids villa

Se pot organiza și multe evenimente pentru copii. În următoarele luni se vor organiza evenimente: tematice de Halloween, Educație Financiară, spectacole de magie, zile de naștere, psihologie pentru copiii etc.

  • 4. The secret villa

Este destinat doar membrilor.

Sau orice idee ai avea, aceasta se poate pune în practică.

Suprafața pe care o oferă The Villa.

Suprafața este împărțită în 13 camere unice dintre care: spațiu de depozitare de 100 mp, parterul 150 mp, etajul 1 150 mp, atic 200 mp, curtea 300 mp. În acest spațiu pot intra 300 de persoane în picioare sau 150 de persoane la mese și 150 de persoane în curte.

Mai multe detalii vei găsi pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *