Sport Time Balkans, noul distribuitor Nike, a deschis primul magazin monobrand din cele 3 planificate pentru această toamnă în România

Cu o suprafață de 286 metri pătrați și un design ultra modern, magazinul Nike din Mega Mall s-a redeschis cu un nou concept de retail și ultimele colecții de alergare, fitness, colecții destinate copiilor și articole de lifestyle și streetwear pentru pasionații brand-ului. Nike Mega Mall este primul magazin monobrand din cele șase anunțate de către Sport Time Balkans pentru această toamnă – trei magazine Nike în România și trei magazine în Bulgaria.

De ce s-a deschis acest magazin monobrand Nike România

Marcăm astăzi un moment important – inaugurarea primului magazin monobrand Nike deschis de Sport Time în Romania, în calitate de nou distribuitor al brandului, atât pentru România cât și pentru Bulgaria. Vor urma în cel mai scurt timp încă două magazine Nike în București.Unul în Brașov și trei magazine Nike în Bulgaria în Sofia și Plovdiv. Vom oferi clienților noștri o experiență de shopping completă. Cele mai inovatoare concepe de retail lansate de Nike la nivel global și cele mai noi colecții de articole sportive. Ne bucurăm că reușim să implementăm planurile de dezvolatare ale companiei și ale brandului, într-un an cu foarte multe provocări.”spune Gabriel Maranca – General Manager Sport Time pentru România și Bulgaria.

Magazinul Nike Mega Mall s-a redeschis în aceeași locație de la etajul 1. Își așteaptă clienții de Luni până Duminică în intervalul orar 10:00-22:00.

Ai reușit să faci o vizită noul magazin deschis?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *