Pantalonii trei sfert (capri)

Nu trebuie să te sperie titlul, dar trebuie să știi că există și costum care au pantalonii trei sfert. Personal am observat prin mai în cadrul unui eveniment monden din Cluj un bărbat aranjat care purta pantaloni de costum trei sfert. Persoanele cu care eram la masă m-au întrebat ce este în neregulă cu ținuta bărbatului respectiv. Le-am dat un răspuns simplu: PANTALONII.

Pantalonii trei sfert (capri) la costumul bărbătesc

Am cercetat pe internet mai multe detalii pentru a mă convinge dacă este un trend nou apărut sau o combinație întâmplătoare. Dar aproape toate căutările au dus spre Dwyane Wade un jucător profesionist din NBA. Suntem din nou la concluzia că indiferent cât de populară este o persoană nu înseamnă că are cele mai bogate cunoștințe de stil sau gusturile nu se discută.

Să spunem că dacă ar fi purtat pantaloni scurți ar fi scăpat mai ușor (personal consider că era o mișcare mai inteligentă).

Pantaloni trei sfert nu pot fi considerați eleganți sub nicio formă. NU sunt nici pantaloni scurți (care sunt în regulă dacă sunt aleși din materialul și lungimea potrivită), dar nici pantaloni lungi care se pot rula. Un pantalon de costum nu se rulează. Cel puțin nu are același efect ca și un jeans sau chino rulat.

Pantalonii capri sunt pentru a păcăli atunci când e prea cald și nu ți permite să porți pantaloni scurți. Singura problemă este că te păcălești pe tine. Paradoxul este că unei femei îi vine bine, dar bărbatul ar trebui să stea departe.

În cadrul unui interviu din 2012, Wade a declarat că fiecare ținută vine cu „instrucțiunile de folosire” de la Calyann Barnett, consultantul său de imagine. Deci cine a gafat în această situație.

Îți recomand și articolul din Esquire despre acest subiect.

Ai purta pantalonii trei sfert la costum?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *