Philips Oneblade Aparat Tuns Barba

Philips OneBlade are o tehnologie nouă şi revoluţionară concepută pentru stilizarea părului facial. Poate să tundă, să contureze şi să bărbierească orice lungime de păr. Sistemul său dublu de protecţie – un strat de alunecare combinat cu vârfuri rotunjite – asigură un bărbierit mai uşor şi mai confortabil. Tehnologia sa de bărbierire include un dispozitiv de tăiere cu mişcări rapide (200 pe secundă), astfel încât este eficientă chiar şi pe firele mai lungi.

Philips OneBlade – tuns, bărbierit și contur

Îți poți tunde barba la o lungime precisă pentru aspect nebărbierit cu ajutorul unuia dintre cei 3 piepteni incluşi pentru aspect nebărbierit. 1 mm pentru aspect uşor nebărbierit, 3 mm pentru tuns scurt şi 5 mm pentru un aspect nebărbierit cu fir lung.

Chiar dacă barba mea are câțiva cm, am folosit aparatul pentru a o aranja și am reușit să-i păstrez și forma. Practic am luat doar ce era la suprafață. Pentru conturul de pe obraz am folosit lama cu două tăișuri. Te poţi bărbieri în orice direcţie pentru a beneficia de vizibilitate sporită şi a vedea fiecare fir de păr tăiat.

De regulă eu nu fac contur pe gât pentru că nu-mi place cum arată. Mai poți folosi pentru conturat sau stilizat părul din zona gâtului/ mustată /perciuni. Doar folosind simplu lama produsului, fără niciun accesoriu atasat.

Lamele sunt concepute pentru a oferi performanţă de durată. Pentru performanţă optimă, lama de la Philips OneBlade trebuie înlocuită doar o dată la 4 luni. Este uşor de înlocuit, fără complicaţii.

Dacă îți înregistrezi aparatul OneBlade până în data de 31 decembrie 2020 în MyPhilips, primești un discount de 50% la cumpărarea următorului pachet cu una sau două lame de rezervă.

Mânerul Philips OneBlade este rezistent la apă pentru utilizare umedă sau uscată. Te poți bărbieri cu sau fără spumă în funcție de preferințe. După utilizare nu trebuie decât să-l clăteşti la robinet.

Mânerul este foarte mic, ergonomic și ușor de purtat în orice bagaj atunci când călătorești.

Acest aparat se poate câștiga prin intermediul unui concurs pe contul meu de Instagram în perioada 30.04 – 05.05. Detalii mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *