Trage iarna in piept si incordeaza-ti muschii pectorali

Incordeaza-ti muschii pectorali deoarece frigul te sabotează. Îți sabotează garderoba din celelalte sezoane mai călduroase, îți sabotează sănătatea, alimentația, somnul și relația cu prietena ta. Starea ta de bine nu mai e cea de acum câteva luni iar asta se vede. Se vede în felul tău de-a te îmbrăca pentru că nu mai ai chef și nu mai ții cont de nicio regulă de stil. Vrei doar să ieși din casă bine înfofolit. Nu conteaza în ce fel.

Trage iarna in piept si incordeaza-ti muschii pectorali

Și pe deasupra te-a prins și o răceală zdravănă. Să dea Like cei care nu s-au pricopsit măcar cu cea mai mică viroză, pentru că cei care nu sunt răciți sigur au un omuleț ciudat pe urmele lor, care e îmbrăcat ca mascota de la Michelin și pe fruntea căruia scrie “Gripa”. Nu sunt paranoic, e chiar după colț.

Acum, la început de iarna, cei mai buni prieteni ai mei mă întreabă: Unde e dom’le bărbatul ăla vânjos care prin vara nu trecea fără să lase un semn distinctiv în ochii femeilor? Știu, prietenilor mei le arde de glumă. Dar, oricum, trecând pe nesimțite la lucruri mai serioase, am decis să-mi încep articolul adresându-mă direct ție, sperând să empatizezi cu starea mea de spirit din luna asta geroasă. Sunt la pământ. De fapt, am fost.

Totul a început acum câteva săptămâni când mi-am zis: ok, dacă nu pot face sport outdoor, ar fi mai bine sa încerc unul indoor. Asta trebuie să mă ajute să îmi schimb starea de spirit. Iar așteptările mele au fost confirmate. Mi-am facut un abonament la o sală apropiată de cartierul în care locuiesc.

Cea mai apropiată pentru ca mai apoi să nu pretextez că simplul drum de acasă până la sala ar putea să-mi inghete acel echipament pe care-l am oricum la mine, indiferent dacă fac exerciții sau nu. Și m-am pus pe treabă. Am vrut brate, piept și abdomen ca ale lui Victor Slav. M-am dus la antrenor – pentru ca sala e mică, de cartier, antrenorul e și contabil, și femeie de servici – și i-am spus ce vreau, deschizându-mi în același timp portofelul.

Nu, nu vindem brate, piept si abdomene ca ale lui Victor Slav, mi-a zis.

Mi-am făcut totuși un abonament pe trei luni pe care am dat o idee mai mult decât dacă aș da pe o pereche de jeans de la un brand de duzină. Deloc mult, nu-i asa?

Nu te-am convins? Atunci fă-ți acasă propriul tău colț amenajat pentru fitness. Ia-ți o bară de fitness, instaleaz-o la tocul ușii și fă tracțiuni trăgând pieptul spre bară apoi coborând ușor corpul. Exercițiile astea te vor face să stai mai drept și să îți “umfli” bicepsii, brațele și antebrațele. Ia-ți atitudinea înapoi. Pune-ți rock satanic în caști, ia-ți podeaua în primire. Fă flotări până nu mai poți. Accelerează-ți metabolismul, crește-ți rezistența fizică și psihică și intră în cea mai bună formă.

Antrenează-te, pentru că stilul propriu este redat de starea ta de bine. Simte-te bine în corpul tău pentru că el te poate redefini. Nu lăsa iarna să-ți strice starea ta de spirit. Ieși în evidență chiar și la -10 grade. Sau măcar folosește timpul petrecut la sală ca moneda de schimb pentru perioada friguroasă care va urma.

sursa foto

Related Posts

2 thoughts on “Trage iarna in piept si incordeaza-ti muschii pectorali

  1. Articolul dupa parerea mea suna putin a "de duzina" .Adica nu e ceva de la care sa am ce invata,e mai mult ca un indemn.Si formularea aia cu: "Sa dea like….." ma zgarie pe creieri.La o adica inteleg ca asta isi doreste orice posesor de site-uri,adica sa fie cat mai vizitat/comentat,dar e ca formularile alea a unor pagini de facebook: "Da like daca-ti place fata asta" ,"Da like daca esti de acord".Pai de asta este butonul de like,daca articolul ne influnetieaza intr-o maniera pozitiva si chiar ne place,normal ca il vom aprecia,nu trebuie sa ne-o spui tu! PS:Care-i faza cu muzica satanica? N-am intrat niciodata intr-o sala si sa aud obisnuitele "grohaieli".

  2. Bogdan spune:

    Merg la sală de cativa ani si pot sa spun ca ma simt excelent. In plus, de cand am început sala nu am mai fost răcit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *