Pitti Uomo 104 Ţinuta 3

Pentru Pitti Uomo 104 ţinuta 3 am ales-o folosindu-mă de constrast. Mi-am dorit să am cât mai puţine haine cu mine pentru această ediţie şi să le port în cel mai eficient mod posibil. O garderobă bună nu înseamnă mai multe haine, ci piese vestimentare care se potrivitesc bine între ele.

Farmecul potrivirii hainelor între ele, ţine foarte mult şi despre cât de mult vrei să îţi laşi amprenta personală. Din acest motiv mă joc foarte mult pe partea de contraste.

Pitti Uomo 104 ţinuta 3

Ziua a treia de Pitti Uomo 104 a fost despre contraste. M-am folosit de pantalonii de la costumul din ziua 1 pentru a face contrast cu sacoul. Precum poți observa, cele două piese de la Mens Club se ajută reciproc să fie puse în evidență. Cu un sacou albastru sau o pereche de pantaloni din aceeaşi nuanţă, poţi face multe asortări foarte uşor.

Îmi place aspectul modern al espadrilelor, din piele întoarsă, de la Denis care se integrează mai bine la ținutele smart casual in perioada verii. Mai ales că partea superioară arată ca „double monk strap” sau mai pe românește se aseamănă cu pantofii care au cataramă dublă.

Men’s Club îmbracă bărbaţii din 2012. În cadrul magazinelor, din Cluj Napoca şi Tg. Mureş, găseşti produse made to measure şi ready to wear. În cazul în care, produsul achiziţionat necesită ajustări acestea se pot face gratuit în cadrul magazinului din Cluj Napoca. Mai multe detalii despre Men’s Club, vei găsi aici.

Cum ți s-a părut ce am purtat la Pitti Uomo 104 ţinuta 3?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *