ReClothing-Târg de sărbătoare

ReClothing – Târg de sărbătoare este un eveniment caritabil marca JCI Cluj. În cadrul acestui târg peste 1.000 de articole vestimentare vor primi a doua șansă. Aceste piese vestimentare sunt într-o stare excepțională, dar care nu își mai găsesc locul în anumite garderobe. 

Evenimentul face parte din cadrul proiectului 𝐑𝐞𝐂𝐥𝐨𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠, prin care se propune să se reducă risipa. Banii strânși aici vor fi utilizați pentru a pregăti cadouri de Crăciun pentru 40 de copii din medii defavorizate – pentru unii dintre ei va fi primul astfel de dar pe care îl primesc.

De ce ReClothing-Târg de sărbătoare

Poți ajuta și tu să faci experiența una cu totul deosebită! Cum te poți implica?
Donează haine pe care organizatorii le vor vinde în cadrul târgului și astfel participi la o sesiune de shopping sustenabil. Cu siguranță, avem anumite piese vestimentare în garderoba noastră în stare bună și de care ne-am săturat și nu le mai purtăm.


Hainele pentru ReClothing – Târg de sărbătoare se pot dona la punctul de colectare: Hotel Beyfin – Piața Avram Iancu nr.3, Cluj-Napoca***


Mai poți sprijini, acest proiect, cu donații: prin Revolut sau BT Pay la ‪0723476830 sau prin transfer în contul asociației JCI Active Citizens Cluj – RO04BTRLRONCRT0254378205 Banca Transilvania.

ReClothing, a mai avut o astfel de ediție în toamnă în cadrul căreia participanții la târg au învățat cum să dea viață hainelor vechi, să facă cumpărături sustenabile și să-și curețe garderoba.

Vrei să faci o faptă bună în prag de sărbătoare? Alege să donezi hainele pe care nu le mai porți sau care nu te reprezintă! Organizatorii le vor prelua și le vor pune la vânzare, iar banii care se strâng vor fi utilizați pentru a aduce zâmbete pe fețele unor copii greu încercați. Vor pregăti pachete de Crăciun pentru 40 de micuți din medii defavorizate!

Deci, cine mai participă la ReClothing-Târg de sărbătoare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.