Târgul de Crăciun începe vineri la Cluj

Târgul de Crăciun revine în Cluj din 26 noiembrie și până în 31 decembrie 2021. Piața Unirii va fi locul unde își dau întâlnire faptele bune, colindele și poveștile la gura sobei și multe altele.

Iluminatul festiv de Crăciun va fi pornit vineri, 26 noiembrie, în prima zi de târg, de la ora 18:00.

Programul artistic la Târgul de Crăciun mai cuprinde povești la gura sobei cu Magic Puppet și Urbannect și piese de teatru de păpuși pentru copii, puse în scenă de Animart. 

În plus, în Piața Unirii va fi amplasată o roată panoramică de observație. Adulții și copiii vor putea admira zona centrală de la o înălțime de 24 de metri. Această ediție nu va avea nici scenă și nici patinoar.

Scrisorile pentru Moș Crăciun, colectate la târgul de Crăciun din Cluj

În Piața Unirii va fi amplasată și Căsuța lui Moș Crăciun. Un loc plin de căldură și candoare, unde copiii și adulții pot asculta povești la gura sobei și își pot face fotografii demne de păstrat peste ani. Tot acolo, toți cei dornici să-i transmită ceva Moșului pot lăsa scrisori către Moș Crăciun.

De la căsuțele amplasate în piață, participanții vor putea să se încălzească cu ceai sau vin fiert. În plus, vor putea gusta tot felul de bunătăți oferite de producătorii locali din Transilvania: ciocolată de casă, vată pe băț, kürtőskalács, gogoși, produse tradiționale din carne. Vor găsi la târg jucării, decorațiuni și produse handmade și de artizanat.

Faptele bune își dau întâlnire în Piața Unirii

Pe tot parcursul târgului, cei care vin la târg vor putea susține și dona pentru mai multe proiecte sociale caritabile

Târgul de Crăciun are loc în perioada 26 noiembrie – 31 decembrie 2021 între orele 11:00 – 21:00 în Piața Unirii din Cluj.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.