Retaileri de haine

Din cauza situației actuale, retaileri de haine care au magazine fizice le este greu să mai facă vânzări. Astfel, Fashion Days pune la dispoziția magazinelor de haine partea de infrastructura logistică, platformele tehnologice de plată, precum și accesul la clienții din 3 țări.

Acest parteneriat presupune preluarea stocului agreat în depozitul Fashion Days, alături de avizul de însoțire al mărfii, recepția și listarea acestuia în fluxul firesc al produselor oferite de magazinul online. În plus, se vor face și fotografii la produse pentru partea de prezentare. De partea de livrare sau retur se vor ocupa tot cei de la Fashion Days.

Partenerii vor avea acces la rapoartele de vânzare și de stoc. Iar factura se va emite cu termenul de plată de 30 de zile în schimbul unui comision de la retaileri de haine.

75% din comenzi sunt livrate în următoarea zi în București și 65% în cele mai mari orașe din România. Iar în 48 de ore 50% dintre comenzi ajung în Ungaria sau Bulgaria. Livrarea se va face prin FanCourier și Sameday precum și prin rețeaua de aproximativ 400 de lockere easybox, la nivel național.

Pentru retaileri de haine “care bat palma” cu Fashion Days înseamnă acces la peste 600.000 de clienți activi, dintre care 85% accesează magazinul online prin intermediul telefoanelor mobile.

Cei care sunt interesați de acest parteneriat pot trimite propunerea lor la fashionretail@emag.ro, alături de detaliile aferente de stoc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.