Nu este sărbătoare St. Patrick's fără o bere Guinness

Se zice că din 1759 , de la înființarea fabricii de bere, Guinness a fost savurată la fiecare petrecere de St. Patrick’s.

Pentru că au avut loc multe schimbări și s-au impus multe restricții atât în anul 2020 precum și 2021, în acest an, ne este recomandat să petrecem de St Patrick’s, acasă, alături de o bere Guinness.

Guinness cel mai mare promotor St. Patrick’s Day

De fiecare dată când mă gândesc la St. Patrick’s inevitabil o asociez cu Guinness și viceversa.

Dacă de obicei St. Patrick’s Day era ziua în care Guinness ne antrena veselia prin bar-hoppings, în 2021 sărbătorim acasă. Însă în aceeași notă pozitivă – cu gust catifelat de Guinness și optimism pentru sezonul care urmează. Pentru că St. Patrick’s celebrează buna dispoziție, poți ciocni virtual un pint de bere Guinness cu prietenii prin intermediul unei conferințe video oricând – de oriunde te-ai afla. În plus, eu ciocnesc încă de pe acum un #pintdemagie, iar în cinstea lui St. Patrick’s am ales să port tricoul personalizat și jobenul specific.

Pentru cei care simt talentați în bucătărie pot încerca diverse rețețe pe bază de Guinness. Pe site-ul lor poți găsi foarte multe rețete pe care le poți încerca: de la costițe până la înghețată.

St. Patrick’s a devenit o sărbătoare oficială în Irlanda în 1903, iar cu timpul acest eveniment a primit o recunoaștere internațională.

Pentru că avem aceste condiții speciale, echipa care se ocupă de festivalul St. Patrick din Irlanda au creat un post TV intitulat SPFTV care în perioada 12-17 martie vor difuza peste 200 de emisiuni.

De ce este Guinness o bere stout specială

Cu o consistență bogată și cremoasă, de o culoare roșu rubiniu inconfundabilă, spuma albă fină autentică și un gust catifelat, Guinness Draught este sortimentul cel mai vândut cu ocazia zilei de St. Patrick’s Day, consumatorii fiind atrași de complexitatea combinației de arome și savoarea unică.

Termenul „stout” înseamnă în limba engleză „robust”, ceea ce indica o versiune de bere porter mai corpolentă şi mai pregnantă ca gust şi aromă. Berea de tip stout tinde sa aiba un gust pronuntat de malt prajit ce ne duce cu gandul la cafea, ciocolata amara sau caramel. Guinness este Berea Stout numărul 1 în lume, cu o aromă unică de orz prăjit și caramel, care îi dă o notă distinctă. Berea Guinness este savurată în peste 150 de tari, până în Barbados, Nigeria și Indonezia. Berăria din St. James’s Gate (Dublin), construită de Arthur Guinness în 1759, a devenit un simbol celebru, având la bază valori puternice precum excelența, inovația și spiritul filantropic.

Concurs Guinness pe contul meu de Instagram

Poți câștiga tricoul și jobenul pe care îl port în fotografia de mai sus plus o mică surpriză. Tot ce ai de făcut este să-mi lași un comentariu cu răspunsul la întrebarea: Cum petreci de St. Patrick’s, acasă, alături de Guinness la postarea de pe contul de Instagram de mai jos. Voi alege trei dintre cele mai creative răspunsuri.

Sláinte!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *