Tenișii Folosiți În Garderoba Bărbătească

Tenișii sunt folosiți în garderoba bărbătească de foarte mulți ani. Suntem în punctul în care nu-i mai putem ignora indiferent de vârsta pe care o avem sau de stilul nostru vestimentar. Sezonul de maximă utilizare a tenișilor se înregistrează în perioada de primăvară- vară. Deși, sunt bărbați care forțează limitele și în perioada de toamnă-iarnă.

Este încălțămintea pe care o preferă o parte dintre bărbați pentru că oferă un grad înalt de confortabilitate și sunt foarte practici, dar nu sunt un must have.

Cum se aleg tenișii pentru garderoba bărbătească

Tenișii vin în ajutorul bărbaților oferindu-le o pată de culoare și de ce nu o compatibilitate cu restul pieselor vestimentare.

Paleta modelelor și a culorilor este una foarte mare. Precum și a texturilor și a materialelor care vin în ajutorul bărbaților pentru a mulțumi toate gusturile. În garderoba bărbătească nu ar trebui să lipsească tenișii clasici, care nu se vor demoda niciodată. Aceștia pot fi folosiți cu ușurință la o ieșire seara în club, la o plimbare în parc și în multe alte activități pe care le ai.

O altă oportunitate apărută sunt tenișii înalți, până la gleznă, care pot fi purtați, asortați și la pantalonii lungi și cei scurți.

Un model mai extravagant sunt tenișii strălucitori sau care au aplicate detalii metalice. Cei care vor dori să iasă în evidență, vor putea opta la o încălțăminte cu imprimeuri care pot imita blana unor animale până la cele mai puternice nuanțe.

Perechile de tenișii pot avea nuanțe vibrante de roșu, galben, albastru și pot merge până la nuanțe de mov, care pot ajuta la completarea cu ușurință ținuta oricărui bărbat.

Varianta cea mai clasică pe care o poți integra în ținuta ta e reprezentată de tenișii albi. Și cea mai simplă e reprezentată de modelele uni. Adică de cele într-o singură culoare care sunt mai ușor de asortat în ținutele monocromatice. Și de ce nu să îi folosești ca un contrast între stiluluri vestimentare ( o ținută formală să o transformi în elegantă) sau ca o pată de culoare.

Tenișii pot fi purtați oriunde într-o nuanță versatilă, bleumarin sau albastru. Preferabil din bumbac ce va ajuta să definească un stil casual.

Dacă ești la început, asortează-i la haine simple preferabil uni. După ce te obișnuiești să faci cât mai multe combinații încercă să-i asortezi și la pantaloni cu imprimeu. Pentru început caută nuanța care se regăsește atât pe teniși precum și pe pantaloni.

În general, generația tânără se bucură de astfel de obiecte vestimentare pentru comoditatea lor și aspectul sport.

Cum crezi că ar trebui integrați tenișii în garderoba bărbătească?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *