Sentimentele unui bărbat

Un bărbat este şi el tot om și vine la pachet cu sentimentele din dotare. Bărbatul nu va vedea vreodată într-o femeie o maşinărie sexuală. El o va vedea pe aceasta ca pe o bună prietenă, o bună amantă, o bună consilieră.

Bărbatul o va trata pe femeie cu un uşor sentiment de răceală şi în acelaş timp cu o uşoară importanţă. Va reuşi să o surprindă într-un mod plăcut adesea şi îi va oferi diversitate.

Sentimentele unui bărbat

Planul bărbatului este egoist deşi nu arată asta şi constă în a o face pe femeie dependentă de el în ceea ce priveşte partea sentimentală.

În nici un caz nu trebuie să transformi totul într-o rutină.

Cu timpul, cred că ai observat ca femeile sunt „impresioate” de gesturi de iubire. Adevărul este puțin diferit. Nu vei acapara niciodată o femeie doar cu gesturi de iubire. De vrei să fii diferit, aceste gesturi trebuie să fie rare, să lase o amintire. Femeile adoră detașarea.

Un lucru foarte important de reținut este că, oricât de frumoasă este femeia, oricât de caldă și suavă, în clipa în care te părăsește, orice contact cu ea va duce orice bărbat la o stare de disperare. Nu trebuie să arăți asta. Ea te va răni constant cu orice amintire, vei simți că ești pierdut și că nu ai nici o șansă de scăpare. Pentru tine, ca bărbat trebuie să treci peste. Deși poate nu i-ai spus ca o iubești, poate o faci și sfatul de a trece peste, când ai fost băiat nu era niciodată pus în calcul. Acum este. Realizezi că nu o poți scoate favorabil.

Dacă aș fi găsit și eu un articol asemănător cu nu foarte mult timp înainte, poate soarta mi-ar fi fost  mai favorabilă. Deși mă vedeam bărbat, adevărul era diferit.

Bărbatul este calculat cu totul. Are un plan bine delimitat. Bărbatul știe ca iubirea, în consecință, este pe cât de binevoitoare pe atât de groaznică. Primele instincte când realizezi asta sunt animalice. Diferența este ca bărbatul le poate controla iar baiatul reacționează impulsiv, fără a gândi.

Pentru a te face să întelegi, îti voi oferi un scurt rezumat a unei perioade ce m-a transformat din punct de vedere sentimental din băiat în bărbat.

Am cunoscut o fată, m-a făcut să o iubesc, ne-am mutat împreună, am dovedit că sunt băiat. Fiind gelos, fără a o aprecia la justa ei valoare, m-a părăsit. Am încercat să o împac, dar fără succes. M-am pus pe gânduri, am realizat ce am greșit și mi-am indus o schimbare. Pe acea fata am pierdut-o deși am reîncercat să o am.

Majoritatea nu te vor lăsa să le arați schimbarea deși tu vei ști că ești altcineva.

Bărbatul din tine, având orgoliu, care pentru mult timp pe vremea când era băiat l-a calcat în picioare, va renunța și se va schimba doar pentru el.

Cel mai important pentru tine, bărbatule, este să privești dincolo de orice aparențe și să iți păstrezi orgoliul, învătaturile, principiile și demnitatea. Nu te mai lăsa niciodată de acum încolo călcat în picioare pentru că altfel vei rămâne un simplu băiat si nu vei arăta autenticitate.

Cam asta a fost despre sentimentele unui bărbat.

sursa foto

3 thoughts on “Sentimentele unui bărbat

 1. HBK spune:

  asteptam cat mai multe articole de genul
  alte bloguri cu aceasta tema?

  1. Teo Dum spune:

   Nu cred ca vei gasi ceva asemanator pe alt blog. Poate doar despre iubire, insa ce este scris aici, eu unul nu am găsit niciodata.

 2. levi spune:

  Incercati pe fiibarbat.ro …Credeti-ma…merita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *