Sled Dogs Showskates Noul Sport De Iarnă Pe Care Trebuie Să-L Încerci

Nu am practicat, de mic, sporturi de iarnă precum cei din jurul meu. Am testat Sled Dogs showskates la 35 de ani, acum trei ani, din curiozitate și dintr-o propunere care a venit de la un prieten să încerc ceva nou și diferit față de orice altceva am văzut pe pârtie. Nu am avut nimic de pierdut mai ales că era vorba doar de o testare. După câteva ture pe pârtie, m-am trezit cu o pereche de showskates de la Sled Dogs fără să o mai dau jos din picioare.

Ce sunt Sled Dogs showskates

Showskates Sled Dogs folosesc aceeași tehnică ca pentru hockey, patinaj și role; Oricine știe să utilizeze patinele sau rolele, știe deja cum să folosească snowskate-urile. Chiar și începătorii pot învăța destul de repede. Pot să confirm asta, atât eu, precum și familia mea care nu ne-am dat până acum cu placa sau schiurile.

Tehnic vorbind, Sled Dogs showskates sunt unice în lume, fiind primele patentate, îmbină perfect boot-ul confortabil și ușor cu o bază unică tip schi cu margini de otel pentru aderență pe zăpadă. Acestea combină libertatea și mișcările agresive ale patinajului și rolelor, cu aventura și provocarea schiurilor și snowboardului.

În prezent, suntem 3 membrii ai familiei care folosim snowskate-urile Sled Dogs. Fiul meu de 9 ani se descurcă bine după câteva ore de exersat. Deja a început să ne placă adrenalina pe pârtie.

Dacă vrei să le încerci, le găsești pe site-ul https://sleddogs.ro/ro/ sau la câteva pârtii din țară, iar dacă folosești codul 𝐬𝐭𝐢𝐥𝐦𝐚𝐬𝐜𝐮𝐥𝐢𝐧𝟓 beneficiezi de un discount de 5%.

Ai testa aceste Sled Dogs showskates? De cât timp practici un sport de iarnă? Si cu ce te dai pe zapada?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *