Winter Tour 2021 - Back To Basics

În 2021, Winter Tour, se întoarce la mindsetul pe care îl aveam în primul an când am pornit acest proiect. We’re going BACK TO BASICS. Înapoi la pasiuni.

Vom fi prezenți pe 9 pârtii din România și ne vom bucura de schi, de energia care ne-a determinat să pornim pe acest drum acum 8 ediții, vom îmbrățișa tot ce are muntele să ne ofere, on și off piste, vom admira răsărituri incredibile, probabil ne vom întâlni și cu câțiva dintre voi, pasionați și vechi prieteni.

Vom merge noi, o gașcă de prieteni la schi, și ne veți putea urmări călătoria pe canalele noastre, site, pagina de facebook și instagram. Dacă sunteti pe pârtii, 𝒄𝒐𝒎𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒔𝒂𝒚 𝒉𝒆𝒍𝒍𝒐𝒘 – o să ne găsiți conform calendarului de mai jos cu baza în lounge-ul deja bine cunoscut, ne recunoașteți după zâmbetul din priviri și echipamente.

Tot ce vă îndemnăm pe voi în 2021 e să vă întoarceți la lucrurile simple, lucrurile care vă fac plăcere, pentru care vă dați jos din pat dimineața cu drag și chef de viață. Pentru noi asta e schiul, mișcarea și muntele: un imens ocean de oportunități, fericire și libertate. Basics.

Programul Winter Tour 2021:

  1. Bușteni (9-10 ianuarie)
  2. Predeal (16-17 ianuarie)
  3. Azuga (23-24 ianuarie)
  4. Rarău (30-31 ianuarie)
  5. Vatra Dornei (6-7 februarie)
  6. Buscat (13-14 februarie)
  7. Parâng (20-21 februarie)
  8. Cavnic (27-28 februarie)
  9. Muntele Mic (6-7 martie)

Cel mai cool și longeviv eveniment de iarnă din țară se restructurează într-o călătorie exclusiv pentru prieteni, în perioada ianuarie-martie 2021, în 9 locații diferite. După un an atipic, Winter Tour vrea să reamintească tuturor ce înseamnă muntele: conectare cu natura, sănătate și sentimentul unic care te cuprinde atunci când aluneci pe zăpadă și te bucuri de peisaje de vis.

De la lounge-ul Winter Tour nu va lipsi muzica, iar cei de pe pârtie se vor putea încălzi și relaxa pe fotoliile puf, la o băutură caldă, în timp ce vor putea să își încarce telefoanele mobile. Pe lângă că vor putea să își arate abilitățile pe schiuri sau placă, schiorii de pe pârtie vor avea șansa să se plimbe cu ATV-ul cu șenile până în vârf de munte, locul perfect pentru poze și panorame care îți taie răsuflarea.

Anul 2020 ne-a pus la încercare pe toți și ne-a făcut să ne reamintim lucrurile de bază, cele care dau cu adevărat valoare fiecărie zile în parte. Unul dintre ele este pasiunea pentru munte și sporturile de iarnă.

Vom avea o ediție cu mai puține evenimente. Am renunțat la petrecerile apres-ski, vom renunța la distracția în grupuri mari, dar cu siguranță sezonul acesta vom simți mai puternic legătura cu muntele și sentimentul de libertate pe care ni-l oferă. Ne-am dorit să fim prezenți pe pârtii și în condițiile date pentru a transmite mesajul nostru. Winter Tour este o stare de spirit și este despre comunitate. Oameni frumoși și activi pe care îi îndemnăm să se bucure de zăpadă și de iarnă. Să meargă off piste, dacă pârtiile sunt pline. Să fie ei cu muntele. Back to basics!”- Tiberiu Pop, organizator Winter Tour.

Winter Tour este un proiect care s-a născut din dorința unor oameni pasionați de munte de a promova pârtiile din România și de a aduce oamenii mai aproape de sporturile de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *