Șosetele Falke

Cine și-ar fi imaginat vreodată că noi ca bărbați vom acorda o atenție deosebită șosetelor? Chiar dacă am trecut de pragul în care am înțeles când este bine să purtăm  șosete albe sau nu, asta nu înseamnă nimic. Îmi aduc aminte de discuțiile pe care le-am avut cu niște producători de șosete românești care erau reticienți în a lansa produse diferite de clasicul maro, alb, bleumarin și negru. În momentul de față șosetele colorate și cele cu imprimeu sunt din ce în ce mai populare și se găsesc aproape în fiecare magazin destinat bărbaților precum și în spațiul online.

Șosetele Falke înovație în lumea șosetelor

Aș vrea să atrag atenția asupra unui brand care a scris istorie în domeniul șosetelor, Falke. Înființat în 1895, Falke se bucură deja de peste 120 de ani de tradiție, calitate și permanență inovație. În acest timp a ajuns să fie recunoscut la nivel internațional pentru produsele sale, având numeroase colaborări cu designeri celebri și case mari de modă din lume.

În 2015, Falke a făcut o cifră de afaceri de 225 mil. euro. În prezent sunt aproximativ 3200 de angajați care lucrează cu materiale de calitate și sunt într-o continuă inovație pentru a atinge perfecțiunea tehnică a produselor. Cei mai talentați studenți de la design vestimentar au ocazia de a-și pune ideile în practică și de a scoate produse care ating perfecțiunea.

Falke se adresează unui public de la 25 de ani în sus, oameni care pun accent pe calitatea produselor, dar și pe imaginea lor. Am putea spune că șosetele Falke le putem considera, ca și ceasul de pe mână, un adevărat deschizător de conversație în domeniul business. Și pentru a intra mai adânc în subiect, gândește în materie de texturi, materiale și culori, niște detalii prin care Falke se deosebesc de restul producătorilor de șosete. În plus, dacă prețul ți se pare mai mare față de o șosetă normală, e normal. Poți face o comparație între o șosetă Falke și alte două normale să vezi care rezistă mai mult.

Prin materialele folosite se regăsește lâna merino, mătasea, fil d’Ecosse, cașmirul, părul de cămilă, diverse tipuri de bumbac. Produsul de vârf al gamei de lux e reprezentat de șoseta vicuña care costă 860 de euro.

Falke1
Șosetele Falke

În 2008, au introdus o pată de culoare prin achiziția brand-ului Burlington care au șosete colorate cu imprimeul argyle.

Falke produce șosete pentru bărbați, body-uri, dresuri fine și șosete pentru femei și copii, produse recunoscute pentru design-ul lor, armonia perfectă dintre țesături și culori. Produsele lor se găsesc în peste 60 de țări și numărul este în creștere. Un focus important reprezintă divizia de sport de la Falke care inovează în continuu pentru a produce echipament cât mai ergonomic.

În continuare Falke a rămas o afacere de familie care a ajuns la a patra generație. În România șosetele lor se găsesc aici.

Cum ții se par șosetele Falke?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *