Tricoul Polo Cu Mânecă Lungă

Tricoul polo, a fost conceput de tenismenul Rene Lacoste în anul 1926, dar până în zilele noastre, el suferit diferite modificări și îl putem găsi și cu mânecă lungă. Varianta despre care vreau să notez, este tricoul polo cu mânecă lungă care este foarte asemănătoare cu cel rugby. Tricoul polo cu mânecă lungă este un element perfect care poate fi purtat atât vara precum şi-n restul sezoanelor. Versatilitatea acestuia se datorează faptului că poate fi folosit ca şi-un articol de layering şi-n funcţie de sezon, se găseşte din diferite materiale precum bumbac sau lână.

Pentru a nu exista vreo confuzie, aş vrea să încep cu diferenţa dintre cele două.

Tricoul polo cu mânecă lungă

Tricoul rugby: – este considerat mai sport decât cel polo.

– din punct de vedere calitativ este mai rezistent decât cel polo.

– are doar gulere contrastante.

–  se găseşte doar în dungi orizontale.

Un model de polo cu mânecă lungă care mi-a plăcut foarte mult, este cel de la Charles Tyrwitt care are manşete de cămaşă şi are imprimeul asemător cu cel de la guler.

Ctshirts
1

Alte variante de polo cu mânecă lungă vin şi cu un buzunar la piept.

Având în vedere că se găseşte în diferite nuanţe şi în dungi, acesta este potrivit aproape la fiecare ţinută. Îl poţi purta peste o cămaşă şi cravată, merge purtat cu un trench sau o jacheta din piele. Mai poţi încerca purtarea lui cu o cravată.

De fapt, fiecare îl poate purta în felul în care-l doreşte.

sursa foto: JCrew.com

6 thoughts on “Tricoul polo cu mânecă lungă

 1. kata spune:

  De mult imi caut un astfel de articol vestimentar si din bumbac,dar si din lana(si cu buzunar,si fara),pe care sa-l port cu o camasa,o cravata,o batista de buzunar,niste pantaloni,pantofi maro etc.

  Sper sa-mi gasesc.

  1. Dumi spune:

   Au adus in Carrefour acum.

 2. Paul spune:

  A doua poza imi place tricoul !

 3. roek spune:

  arata bine

 4. Flori spune:

  de unde pot procura varianta a doua prezentata a tricoului polo cu maneci lungi ?

 5. Nu-mi place sa contrazic mai ales in necunostinta de cauza,dar eu stiam ca nu se poarta 2 gulere. Citez : " Îl poţi purta peste o cămaşă şi cravată" .Mai exact cum sa porti un polo cu maneca lunga peste o alta camasa care evident are guler!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *