Cum M-Am Îmbrăcat Folosind Doar Nuanțe De Alb, Albastru Și Roșu Stil Masculin

În cadrul unui proiect am ales să fiu îmbrăcat mai multe zile, cu ce aveam în garderoba mea, folosind doar nuanțe de alb, albastru și roșu. M-au ajutat două aspecte: nuanțele brand-urilor (Tiff pe roșu și Kronenbourg Blanc pe alb, albastru și roșu) precum și faptul că e vară și aceste asortări arăta foarte bine în acest sezon. În plus, a fost pentru prima dată când feed-ul de la contul meu de Instagram a arătat atât de bine.

Cum m-am îmbrăcat în alb, albastru și roșu

În ținuta de mai sus am ales să port ceva simplu precum o pereche de pantaloni din in, loaferși și pălăria pe nuanțe de albastru. Pentru a aduce un echilibru, am ales cămașa albă, iar eșarfa am folosit-o pe post de pată de culoare.

În această fotografie ne-am folosit de fundalul roșu și am profitat de fanta de lumină care trecea prin cozorocul de plexiglas al băștii. E una dintre fotografiile preferate din cadrul acestui proiect. Precum ai observat m-am folosit de aceleași nuanțe.

O ținută de vară nu este completă fără o pereche de pantaloni albi. Iar pentru a balansa albul din ținută m-am folosit de jacheta safari și de pantofii albaștrii. Am introdus nuanța de roșu în ținută prin intermediul eșarfei.

Ținuta de mai sus este similară cu prima vestimentație prezentată doar că m-am îmbrăcat cu alb, albastru și roșu folosind o abordare mai casual. Am schimbat cămașa din bumbac cu una din in, pălăria cu basca și loaferșii cu încălțămintea sport.

În această ținută am varianta de costum safari cu pantalon scurt. Astfel, am abuzat de albastru, dar am îmbrăcat tricoul clasic polo tricotat și eșarfa pentru a păstra trioul alb, albastru și roșu.

Trebuia să am și varianta puțin mai elegantă fiind îmbrăcat în alb, albastru și roșu. Pentru acest detaliu m-am folosit de sacou și de o cravată cu un aspect vintage. În plus, mi-a fost foarte ușor să adaug pantalonii albi pentru a avea un constrast cu partea de sus. Pantofii roșii au fost pata de culoare din ținută.

Cămașa din denim este o piesă interesantă care se poate introduce în multe ținute și oferă acel aspect casual de care ai nevoie. În cazul acestei ținute partea albă a ținutei pune în evidență partea superioară datorită contrastului.

Cum ți s-au părut aceste exemple de ținute în care m-am îmbrăcat în alb, albastru și roșu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *