Cum să ne alegem umerașele

Ai investit într-o garderobă frumoasă și de calitate, dar pentru lângă asta trebuie să alegem umerașele potrivite. Orice lucru va ține mai mult dacă este bine întreținut. Prin urmare, de fiecare dată când îți dai cravata jos nu uita să-i desfaci nodul. Dacă nu știi cum se face nodul de cravată încă nu este târziu să înveți. În aceași categorie sunt și hainele pe care le aruncăm pe pat, cuier sau pe spătarul unui scaun. Pe termen lung linia umerilor se va deforma și nu cred că îți dorești acel lucru.

Care sunt umerașele din care putem să alegem

De ce să nu alegem umerașele din sârmă

umeras sarma
Cum să ne alegem umerașele

Este acel umeraș pe care ne primim hainele de la curățătorie. Pentru cei de la curățătorie este varianta cea mai simplă și ieftină deoarece umerașul nu trebuie returnat. Pentru noi e simplu pentru că ne ajută să transportăm articolul curățat până acasă și atât. În cel mai fericit caz l-aș păstra pentru jeanși sau pantaloni chino. Dar îți recomand să îl arunci pentru că îți vei agăța hainele din șifonier în umerașul de sârmă și e păcat. De asemenea altceva înafară de pantaloni nu poți lăsa pe el pentru că se va deforma linia umerilor fie că discutăm de cămașă, sacou sau haină de iarnă. Cu timpul se va îndoi de la greutatea pantalonilor.

Umerașul de plastic

Este o variantă de compromis pentru majoritatea pentru că este cea mai accesibilă și populară alegere. O consider potrivită pentru pantaloni și tricouri, dar nu aș alege-o datorită aspectului ieftin pe care îl are. Dacă tot ai investit într-un dulap și o garderobă nu te doare sufletul să îți vezi o parte din haine pe umerașe din plastic?

Aș fi atent și la ce pantaloni aș pune pentru că finisajele nu sunt cele mai bune și îți poți agăța materialul. Pentru a evita riscul de a se rupe pune doar pantalonii realizați din materiale ușoare. Din păcate această variantă nu este în regulă nici pentru cămăși, dar nici pentru sacouri. Te rog să te uiți chiar acum în garderoba ta să vezi cum îți stă cămașa pe acest umeraș. Pe lângă faptul că nu are grosimea necesară nu are nici lățimea potrivită. Pare mai potrivit pentru haine de copii decât pentru adulți. Vei deforma linia umerilor la sacouri și cămăși dacă le vei folosi.

Umerașul din plastic cu cârlig metalic

Este varianta cu mult superioară față de cea prezentată mai sus. Arată mult mai bine în garderobă și este foarte util. Vei găsi în comerț variante suficient de lungi și de late încât să pui cămașă, sacou,  palton sau pantalon.

De ce să alegem umerașele pentru pantaloni

Este util pentru persoanele care au foarte multe perechi de pantaloni și un șifonier generos. Personal nu le recomand pentru că ocupă spațiu. Mai degrabă aș alege umerașul pentru costum deoarece am pus sacoul și pantalonii pe același umeraș. Sunt câteva tehnici de a pune pantalonii pe umeraș să nu alunece, dar cea mai populară este cea de la Savile Row.

Cum să ne alegem umerașele

Sunt umerașe pentru pantaloni care au clips. Nu-ți recomand acest model pentru că trebuie să-i prinzi de betelie și dacă ai spațiul limitat în garderobă te vei trezi cu pantalonii șifonați.

Umerașul pentru costum

Cum să ne alegem umerașele
Cum să ne alegem umerașele

Mi se pare cel mai eficient umeraș pe care trebuie să-l ai în garderobă. Poți pune pe el pantalonii, cămașa, dar și sacoul. Curburile acestui umeraș permite ca sacoul să stea într-o poziție naturală. Adică ca și cum l-ai purta. În cel mai rău caz poți pune și pardesiul dacă e special confecționat de a fi purtat peste sacou.

Umerașele din lemn

Unele modele sunt foarte bine lucrate și mai late față de cele din plastic. Aproape că simulează umerii bărbaților. Dar deja discutăm de o altă ligă. Momentan printre cele mai bune modele care se găsesc pe piață sunt cele de la The Hanger Project conform și recenziilor pe care le-am citit pe internet. Și prețul este pe măsură.

Cu siguranță vei găsi o sumedenie de umerașe din lemn pentru cămăși, sacouri și pardesiuri la care diferă doar producătorul, lemnul, modul în care a fost prelucrat și prețul.

De unde ne recomanzi să ne alegem umerașele?

sursa foto:aiciaici , aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *