5 modalități de a ieși în evidență

Probabil deja ți-a format garderoba și ai impresia că nu știi ce să mai porți sau cum să îți asortezi hainele. Ai senzația că porți aceleași haine și combinații zilnic și parcă nu mai ești aceași persoană stilată ca și altă dată. În primul rând vreau să te asigur că de fapt nu s-a schimbat nimic, probabil ai intrat într-o zonă de confort și faci aceleași combinații mecanic. De multe ori mi se întâmplă și mie și din acest motiv încerc să nu repet aceași ținută în totalitate.

5 modalități de a ieși în evidență

Poartă doar piese de calitate

Asta înseamnă să îți schimbi puțin comportamentul pe care îl ai de regulă la cumpărături. Să încerci să mergi pe haine care vor rezista testul timpului. Lasă-le pe cele fast fashion la alte persoane. Insist asupra acestui aspect deoarece sunt bărbații care au uitat care sunt bazele unei garderobe. Adică acele haine clasice care ne ajută să formăm cât mai multe combinații posibile.

Dacă le-ai uitat le repet acum:

pantalonii khakii

-pantofi sport albi

costum gri/bleumarin

-cămașă albă și albastră

-pantofii negri sau maro în funcție de nuanța costumului ales

-jeanși/pantaloni chino/pantaloni stofă o altă nuanță față de cele de mai sus

jachetă denim/piele

-haină de iarnă

-sacou gri/bleumarin (dacă ți-ai ales costum bleumarin mergi pe sacou gri)

-o cravată bleumarin sau roșie

-un pulover gri

-tricou alb în V sau polo

Cam de aici ar trebui fiecare bărbat să își înceapă garderoba. Fiecare dintre piesele enumerate mai sus poți să le porți ori de câte ori dorești fără să nu îți fie rușine că nu mai ai haine noi. De asemenea sunt haine care se potrivesc pe majoritatea bărbaților. Sunt haine clasice și care aduc un plus de masculinitate în ținută. În plus, hainele de calitate te vor scoate într-un mod plăcut în evidență față de cele de proastă calitate. Presupun că nu își dorește nimeni să poarte haine „transparente” cu ațe ieșite și materiale spălăcite.

Poartă o piesă deosebită

Stil Masculin Pitti Uomo 96 Borsalino
modalități de a ieși în evidență

Încearcă ca de fiecare dată să ai un articol vestimentar pe care să-l scoți în evidență prin intermediul celorlate piese. Această piesă poate fi o pereche de pantofi, pantaloni, sacou, accesoriu, etc. Este una dintre cele mai simple și de efect metode care v-a da rezultate. În principiu această piesă trebuie să aibe o textură/imprimeu/culoare diferită, iar restul elementelor să fie din nuanțe neutre. Poate fi și un contrast între stiluri dacă dorești.

Fii atent la detalii

Asta înseamnă să ai grijă de la cele mai mici până la cele mai importante detalii. Ai grijă la felul în care îți calci cămașa, să ai hainele curate și pantofii lustruiți, articolele vestimentare să îți vină bine adică nici prea mici, dar nici prea mari. Tot aici intră și igiena ta, dar și regularitatea cu care folosești produsele de îngrijire.

Învață să porți accesorii

Accesorii pentru barbati
modalități de a ieși în evidență

Bărbații încă sunt speriați de accesorii și nu înțeleg motivul real. Înțeleg că nu vrei o șosetă colorată, o brățară etc., dar avem curele, bretele, batiste de buzunar, cravate, căciuli, pălării, ochelarii de soare, eșarfe, fulare. Consider că este ușor să porți și alte accesorii pe lângă cele pe care le porți de obicei. Și te asigur că nu este deloc complicat. Anumite accesorii pe lângă rolul funcțional au și unul ornamental.

Layering

Lucrurile sunt foarte simple. Încearcă să porți mai multe straturi de haine. Pentru o parte dintre bărbați ținuta este compusă din 2 piese: partea de sus ( tricou/cămașă) și partea de jos (pantaloni). Dacă mai adăugăm o vestă, jachetă, eșarfă, etc deja avem mai multe straturi. Despre asta este vorba.

Layering-ul trebuie să fie funcțional. De aici poți merge spre asortarea în funcție de materiale, texturi și culori. Aici este adevărata măiestrie.

Care este modalitatea ta de a ieși în evidență?

2 thoughts on “5 modalități de a ieși în evidență

  1. Puppi spune:

    Sosetele colorate :D

  2. cristian spune:

    Sosetele colorate,atrag atentia instantaneu si primesc complimente pentru ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *