cureaua sau bretelele

Am primit săptămâna trecută următorul mail: „Bună ! Mă poți ajuta cu câteva sfaturi ? Am ales această costumație pentru balul bobocilor și vreau să mai adaug un papion alb , ce zici ar fi bine? Și adidași se potrivesc cu costumația? Orice sfat îmi va fi de ajutor . Mi s-a mai zis să ridic mânecile la cămașă și să desfac doi nasturi de la cămașă . Orice accesoriu sau haine recomandate de tine mă vor ajuta mult.”

Cum purtăm corect cureaua sau bretelele

Când am observat fotografia de mai jos, mă bucur că a apelat la mine înainte de a face o greșeală fatală. El este unul dintre exemplele perfecte care vor să iasă cu orice preț în evidență și o fac foarte prost. Un pont foarte simplu este să gândești ținuta pentru că fiecare element vestimentar are o logică.

Așa Nu
cureaua sau bretelele

Care sunt greșelile vestimentare în care apar cureaua sau bretelele și cum se pot repara acestea

1) Curea plus bretele în aceași combinație

Majoritatea au văzut filmul Spread cu Ashton Kutcher, dar câți dintre voi ați văzut cea mai mare gafă vestimentară? Ceva îmi spune că de acolo s-a lansat acest „trend”. NU poți purta două accesorii care au aceași utilitate fiindcă bretele și cureaua au rolul de a ne susține pantalonii. E ca și cum ai purta papion plus cravată în același timp (sper că nu v-am dat idei). Alege-ți bretelele sau cureaua cu cap.

2) Cureaua prost aleasă

Întâlnesc acest model de curea aproape la tot pasul în rândul adolescenților. Nu contează că a fost ieftină, pentru că rezultatul este unul dezastruos. Vei arăta ca o persoană care nu dă doi bani pe el și nu are bani de haine. Pantalonii cei mai potriviți sunt cei care îți vin bine în talie încât îi poți purta și fără curea.

3) Cămașa prost aleasă

Este excelentă pentru situații casual, dar cu siguranță nu atunci când te duci la balul bobocilor.

4) Pantalonii prost aleși

Am o curiozitate. Ce e îi capul vostru când vă cumpărați astfel de pantaloni?

5) Încălțămintea prost aleasă

M-am săturat de teniși și adidași la orice eveniment la care nu își au rostul. Sunt puține persoane care fac ținute formidabile purtând încălțăminte sport și probabil că nu te afli între ele.

6) Renunță la papion

De ce fiecare ținută trebuie să pornească de la papion? Pun pariu că peste câțiva ani te vei sătura de el și vei uita că l-ai și purtat. Vrei să fii diferit? Poartă un ascot, bandană, eșarfă, dar fă-o cu stil. Nu am menționat cravata intenționat pentru a nu fi „banal”.

7) Renunță la mustață

Am acoperit fata tânărului de mai sus pentru a putea păstra anonimatul, dar de ce strici tot aspectul cu acea mustată pe care o tot crești în adolescență? Știu că nu vrei să o tai ca să nu îți crească prea repede, dar lăsând-o așa nu îți faci un bine.

Soluțiile pentru a evita greșelile similare sunt următoarele: citește pdf-ul gratuit pe care îl găsești în coloana dreapta sus, citește arhiva care conține peste 1500 de articole publicate, adresează-mi o întrebare de stil când nu înțelegi ceva sau citește cărțile Cum să te îmbraci bine cu bani puțini sau Ești ceea ce porți?

Sper că după acest material știi cum să alegi cureaua sau bretelele.

Sursa foto

Related Posts

2 thoughts on “Cum purtăm corect cureaua sau bretelele

  1. Carvit.ro spune:

    PUBLICA ACUM ANUNTUL TAU AUTO PE http://www.carvit.ro SI VINDE MASINA IN CEL MAI SCURT TIMP!

  2. Laurentiu Tanase spune:

    mai degraba a fost o farsa mailu' ala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *