Bucharest Shopping logo

Într-o perioadă în care folosim telefonul mobil pentru a fi permanent la curent cu ultimele noutăti, se lansează Bucharest Shopping. Prima aplicație mobilă ce reunește piața de shopping din București. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii vor avea acces constant la informații complete despre magazine precum Burberry, Gucci, Stefanel, Paul & Shark, Distino, Estee Lauder, London Tailor, și multe altele. Un avantaj al aplicației este că vor promova doar brand-urile de renume și cele de calitate.

Bucharest Shopping – piata de retail pe telefonul mobil

Bucharest Shopping 3
Bucharest Shopping

Aplicația este de acum disponibilă pentru descarcare gratuită în AppStore și Google Play.

Bucharest Shopping este un instrument de comunicare și de informare, care listează magazinele din oraș împreună cu toate coordonatele acestora, prezentând și o galerie foto dedicată. Meniul permite crearea unei liste cu magazinele preferate de utilizator, ce poate fi editată în orice moment. În funcție de locația utilizatorului, Bucharest Shopping afișează cele mai apropiate reprezentanțe și oferă informații utile actualizate în timp real, atât despre magazine, cât si despre ultimele colecții sau promoții recente.

Bucharest Shopping 2

„Am simțit că piața locală de retail are nevoie de un director mobil vibrant propriu, un soi de retail-news-room, unde informațiile din piață să fie comunicate prompt și extrem de aproape. Traducerea acestui tool într-o aplicație mobilă a fost cumva un act natural într-o perioadă în care telefonul mobil livrează constant și în timp real toate noutățile relevante pentru noi. Este foarte greu să fii permanent la curent cu toate schimbările din piața de retail din Bucuresti, astfel că o aplicație mobilă care luminează discret și care te anunță despre o nouă marca de pantofi disponibilă în oraș e foarte bine venită.”, spune Adi Popescu, inițiatorul proiectului Bucharest Shopping.

Cu un layout user-friendly, aplicația este extrem de ușor de folosit. Mai mult decât atât, utilizatorului nu îi sunt cerute informații la instalare, aplicația nu necesită un cont care să solicite date personale. În plus, fiecare utilizator Bucharest Shopping va deține un Pink Card unic generat de aplicație, în baza căruia se va bucura de diverse beneficii în magazinele partenere. Mi-a plăcut la această aplicație că este împărțită în nouă categorii: brand-uri, produse femei, produse bărbați, produse copii, accesorii, pantofi, bijuterii, produse de îngrijire și decorațiuni. Astfel, poți alege direct ceea ce te interesează printr-o simplă apăsare.

Bucharest Shopping meniu
Bucharest Shopping meniu

Aplicatia este de acum disponibila pentru descarcare gratuita în AppStore si Google Play.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.