Cum purtăm sacourile colorate casual

Sacourile colorate casual se deosebesc de regulă prin material, croială, imprimeu sau nuanță. În cazul de față voi atrage atenția asupra sacourilor colorate pe care le poți găsi în noua colecție Seroussi.

Cu cât un sacou este mai deschis la culoare cu atât acesta este considerat mai casual. Pentru că au apărut mai multe domenii în care codul vestimentar este mai relaxat acestea se pot intregra foarte ușor în ținuta de birou. Pe lângă serviciu, ele pot fi purtate la evenimentele casual, la sfârșit de săptămână precum și la diverse ieșiri în oraș.

Cum să purtăm sacourile colorate casual

Cele trei sacouri colorate casual sunt albastru, galben și roz. Fiind o persoană care preferă culoarea le prefer pe cele galbene, respectiv roz.

Sacoul albastru deschis este cel mai ușor de asortat dintre cele sacouri colorate uni. Acesta merge purtat peste un tricou simplu, polo sau cămașă. Dacă dorești să pui doar sacoul în evidență o poți face cu ajutorul cămășii albe. O altă cămașă care ar arăta bine ar fi una albastră în pătrățele. Din punct de vedere al pantalonilor poți alege jeanși bleumarin, o pereche de chinos bej sau maro sau o pantaloni din stofă bleumarin.

Sacoul roz îl poți purta peste o cămașă albă sau gri precum poți vedea în fotografiile din acest articol. Iar în partea de jos pantaloni uni închiși la culoare. Vara i-aș purta cu pantaloni albi în special la evenimente de tipul pool party sau garden party. Acest sacou îl mai asorta la aproape nuanțele neutre care se regăsesc de regulă în garderoba masculină. Un contrast bun îl poți face cu verde.

Pentru sacoul galben se aplică cam tot aceleași reguli ca la sacoul roz.

Cei care sunt mai îndrăzneți mai pot adăuga accesorii precum cravate sau eșarfe.

Doar prin simplul fapt că porți culoare denotă ești o persoană mai curajoasă și sigură pe ea.

Aceste sacouri colorate casual precum și noua colecție se poate găsi online la Seroussi precum și la următoarele magazine fizice:

Brăila – Brăila Mall

Braşov – Complex Star

Bucuresti – AFI Cotroceni

Bucureşti – Galeria de Modă Shine

Cluj Napoca – Iulius Mall

Cluj Napoca – Vivo

Constanța – City Park Mall

Iași – Palas Mall

Odorheiu Secuiesc – Seroussi

Sibiu – Magazin Seroussi

Suceava – Iulius Mall

Târgu Mureș – Promenada Mall

Târgu Mureș – Shopping City

Timișoara – Iulius Mall 

Cum ai purta sacourile colorate casual ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *