Hainele Bine Manechin

sursa foto: https://personal-style.tumblr.com/

Related Posts

9 thoughts on “De ce hainele stau așa de bine pe manechin

 1. razvannn spune:

  Într-adevăr , dar nu putem spune că mereu se întâmplă aşa . Unii chiar au un corp parcă desenat pentru a sta hainele bine pe ei .

  Pentru mine , cel mai bun exemplu pentru a demonstra că nu trebuie astfel de artificii să stea hainele bine pe tine , sunt street style-urile din Italia .

 2. Daca lumea ar avea grija de aspectul fizic nu s-ar mai plange nimeni de asta. Daca iti lucrezi corpul automat hainele vor sta mai bine, de aia manechinele au 6 pack, etc.

 3. Riciu spune:

  razvan ti-am dat -1 din greseala! Total de acord cu tot ce ai zis:)

 4. Andreas spune:

  @Razvannn tot ce ai vazut e facut pe comanda pe dimensiunile respectivului purtator de costum,camasa,etc

 5. razvannn spune:

  @Riciu
  Nici o problemă , nu trăiesc din asta :P .

  @Andreas
  Aşa este . Şi de aici ce concluzie putem trage ? Păi să vedem.. că ne putem îmbrăca cu cap şi se poate ca o haină să se muleze pe tine şi fără efecte speciale „pe la spate” ? :)

  S-ar putea şi la noi , chiar dacă nu ne-am permite cu toţii să ne facem haine la comandă . Cumpărăm doar ce este pe măsura noastră şi finisările le lăsăm în sarcina croitorului . Dar mulţi dintre noi , încă nu sunt familiarizaţi cu mersul la croitor din diverse motive , din păcate ..

 6. Laci spune:

  Aceasta fotografie este valabila si pentru manechinii din magazine.

 7. FaLa spune:

  Mircea Badea tratand acelasi subiect ca cel din titlu.
  https://www.youtube.com/watch?v=fHJ2XTfbJkk

 8. Nicholas spune:

  Spre exemplu pe mine stau bine pulovere,pantaloni de tot felul,sacouri dar nu imi sta camasa cum trebuie bagata in pantaloni…Mor cand imi iesi din pantaloni…Cand mi se fac cutele acelea la brau…pliurile acelea intelegeti ce spun nu?

 9. Riciu spune:

  Nu stiu daca a vazut cine dar cel mai penibil magazin din mall-urile constantene, e WC Waikiki. Asa parca se scrie, sincer nici nu-mi pasa, insa ei, fac acelasi lucru doar ca, cu manechinele expuse in mijlocul magazinului…. Adica toata lumea vede ca hainele lor nu sunt cambrate si ca nu vin bine nici pe manechin.. penibil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *