El Dorado 12 YO Cask Aged Demerara Rom

El Dorado 12 YO Cask Aged Demerara Rom este un etalon al stilului de rom pe care îl reprezintă. Gustul delicat și distinctiv este datorat unei maturări de minim 12 ani în climatul tropical al Guyanei.

Compus printr-un mariaj a 3 tipuri de rom provenite din istoricele coloane de distilare Enmore Wooden Coffey Still, Diamond Still și Port Mourant Wooden Double Pot Still el reușește să îmbine perfect o multitudine de arome și gusturi spectaculoase.

El Dorado 12 YO este un rom râvnit de cunoscători și apreciat la nivel global de aceștia. Fapt atestat și de medaliile primite în cadrul Internatinal Wine & Spirits Competition.

Note degustare:

El Dorado 12 YO dezvolta o aroma placuta de magiun de prune, caramel si melasa completate cu nuante de vanilie si cafea. Gustul este intens, dar echilibrat in acelasi timp, cu tente de cafea, ciocolata neagra, mere coapte si scortisoara. Pe postgust raman nuante de cafea, ciocolata neagra si caramel.

Aspect:

Aramiu inchis usor ambrat.

Un signature cocktail pe care îl poți testa este Rum Old Fashioned.

El Dorado 12 YO Cask Aged Demerara Rom are AVB-UL de 40% și se găsește la sticlă de 0.7 L online la King.ro , Finestore.ro, Alfadrink.ro și în curând pe Emag.ro. Și în diverse locații Horeca din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.