Feedback pentru Mihai A - ediția a treia

Ce feedback ai pentru Mihai A.? El este la a doua ediție de feedback. Prima se poate urmări aici și a doua aici. Am rugămintea să fie un feedback argumentat. Alte articole similare vei găsi aici.

Related Posts

5 thoughts on “Feedback pentru Mihai A – ediția a treia

 1. Silviu S spune:

  Sincer m-am uitat peste prima si a 2-a editie de feedback pentru Mihai, si este o crestere uriasa…felicitari, nu se vede prea bine tinuta, dar doar cum am vazut batista de buzunar mi-am dat seama ca ai progresat fff mult. Felicitari.

 2. sebi spune:

  scuze dar nu pot sa-mi dau seama cum stau hainele pe tine. Ce imi place e ca ti se vad mansetele de la camasa, batista de buzunar.. ce nu-mi place e in primul rand poza care ai trimis-o pentru feedback, in al doilea rand freza si in al treilea rand ca ai sacoul incheiat cand stai jos :D

 3. Rrrazvan spune:

  1. prea mult negru !
  2.as alege o camasa colorata, in dungi sau patratele
  3.cu o cravata slim sigur “ti-ai stiliza” tinuta
  3.un ceas si/sau o bratara
  4.freza as schimba-o

  Succes!

 4. Johnake spune:

  Nu sunt eu cu criticile ca deh, chiar nu sunt in masura … Sacoul e ok, dar totusi ..pe timpul asta e cam de evitat negrul..daca nu vrei sa fii transpirat ca un catel.

  Pantalonii mi se par ok,,, dar sigurul lucra care e penal este FREZA . Wrf bre, ce e cu ciocarlia aia din cap?

  Schimba-ti freza, a venit vara… Tunde-te scurt dar nu cum au toti cocalarii prin cluburi adica scurt in lateral si cu o coama intr-o parte … Iti alegi o freza ok si cam asta e..

 5. Razvan spune:

  Oribila freza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *